Nie wiem k****, może ciasto?![]()
Nie wiem k****, może ciasto?![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Synu....do kejensi jest zawsze bliżej...ZAWSZE...))dla tomaszmagiera
---------- Post dodany o godzinie 09:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:11 ----------
Dzieki wielkie za fajnego spotabyło wesoło,szczeglnie pod koniec haha ... Rafał- podejrzewam że miejsce bedzie co piątek okupowane....
hehe i chyba przebijamy kazdy region pod wzgledem częstotliwości spotkan..
byle do piątku..
aaaa i może chicken do tej pizzy ?![]()
no fajnie że się spocik udał mam nadzieje że będziemy się spotykać co piątek w dużym gronie ja niestety przyszły piątek też będę miał zajęty w pracy także będę zwami tylko duchem.Pozdrawiam i byle do piątku
Aktualnie na talerzu Alfaholika znajduje się ciasto () z : chicken, boczek, salami, zielone oliwki, czerwona papryka, pieczarki
![]()
Ostatnio edytowane przez Weronika ; 20-11-2010 o 16:07
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
http://www.alfalegend.com/history_of_alfa_badge.htm
To tak a'propos
Wporzo spot ale zejdźcie już z "żówika" (whoever he is) bo się przestraszy i nie przyjedzie.
Mwowry - przywieź lapka i kabel, bo nie chce mi się wierzyć żeby to była tylko kwestia trakcji. Dziś spróbuję zlać łopatki VGT czymś antynagarowym, ciekawe czy pomoże![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
A do tej pizzy to jeszcze kelnerki musimy załatwić)))
i lepszych kelnerów niż ostatnio...;P