W końcu założyłem tuleje PU w tylnym zawieszeniu![]()
W końcu założyłem tuleje PU w tylnym zawieszeniu![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
wymieniłem termostat, kupiłem płyn na wymiane, przeczyściłem zbiorniczek
Ostatnio moja Alfa dostała nowe reflektory depo do przodu, a dzisiaj wymieniłem linki ręcznego i zimowe obuwie![]()
idzie zima więc czas najwyższy był by zimówki założyć
W czw. kupiłem... W pt. zrobiłem przegląd... Dzisiaj umyłem, wysprzątałem, założyłem klubowe rameczki i wymieniłem przepływkę![]()
naprawiłem roletę bagażnika, zamontowałem brakujący czujnik temperatury w prawym lusterku, wyczyściłem i zaślepiłem EGR, uzupełniłem wodę destylowaną w aku a teraz go ładuję no i gruntowne odkurzaniesporo jak na jeden dzień ale w końcu to BELLA
![]()
Porządnie wykąpałem bellę z tych wszystkich jesiennych brudów. Teraz jest piękna i świecąca. Czekam na dostawę końcówek wydechu, od przyszłego tygodnia przerabiam na 2 końcówki![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Jutro moja Bella jedzie na wymianę Wahaczy górnych i przegubu.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Kupiłem 25l. szamponu z woskiem i będę ją kąpał.
Kupiłem jeszcze 2l. wosku w płynie, żeby nie rozrabiać z wodą, będzie dokładniej.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Dzisiaj/Wczoraj:
Wymontowanie, zamontowanie podsufitki - wyeliminowanie trzasków
Wymieniony wkład lusterka (bez rozbijania!) - wreszcie działa podgrzewanie.
Wymieniona tylna wycieraczka, a w zasadzie jej gumka.