czy na to musiała by byc wieksza ilosc chetnych? bo ja np jesli bym sie zdecydował to na 2 takie
czy na to musiała by byc wieksza ilosc chetnych? bo ja np jesli bym sie zdecydował to na 2 takie
może być pojedyncze zamówienie
a orientuje sie ktos moze jaki byłby koszt naklejenia tego? bo samemu wolałbym sie w to nie bawic, to nie jest malutka naklejeczka, do tego docinanie itd...
z naklejeniem ok 200-250 zł
wykonujecie wypukłe naklejki?![]()
Czy chodzi Ci po głowie czterolistna koniczynka taka jak w ASO z napisem Alfa Corsa?
Bo jeżeli tak to ja tez bym był zainteresowany![]()
tak własnie o to mi chodzi.. tylko żeby nie miała 12x12 tak jak aktualna naklejka tylko tak max 10cm![]()
Jeszcze jedno pytanie, wykonałbyś naklejke "tablice rejestracyjna" w troche mniejszym formacie niż są oryginalnie?![]()
Wypukłe niestety tylko powyżej kilkudziesięciu sztuk... :-( (ograniczenia technologiczne)
Jest możliwość wykonania "mniejszych"
ile to jest powyżej kilkudziesieciu sztuk? na alfaclubie ktoś podjął sie wykonania takich wypukłych naklejek i chetnych było na ponad 70 sztuk, niestety wiecej już sie "wykonawca" nie odezwał![]()
Rozsądne koszty można osiągnąć dopiero przy zamówieniu 40-50szt
Wszystko poniżej będzie kosztowało majątek. Zazwyczaj nie robię takich zamówień, bo się po prostu nie kalkulują.