Dobra chopy nie ma co się kłócić zamieszanie się zrobiło i tyle, następnym razem będzie dobrze xD
Macie tu zdjęcie kota z serem na głowie, dla rozluźnienia:
![]()
Dobra chopy nie ma co się kłócić zamieszanie się zrobiło i tyle, następnym razem będzie dobrze xD
Macie tu zdjęcie kota z serem na głowie, dla rozluźnienia:
![]()
Hmmm... a ja myślałem że wszyscy traktujemy się tak samo, że nie ma tych lepszych (starych) i gorszych (nowych) alfaholików. Każdy musi się wprawić przecież, a Ci starsi (jak już tak o sobie mówią) powinni zadbać żeby na forum przed spotem pojawiła się odpowiednia informacja, gdzie kiedy, o której. np. JA jako ten "młody" nie wiedziałem, że cykliczne odbywają się w KFC...
Ze swojej strony mogę dodać, że spotkanie koleżeńskie na Sarnim było bardzo udane i przebiegało w iście alfaholicznej atmosferze (a przecięż o to chodzi) szkoda, że nikt na parking nie zajrzał, bo nie chodzi tylko o bic maca i duże frytki. Czasem dobrze pogadać o autach przy autach.
Alfa ma łączyć swoich sympatyków a nie dzielić, więc proponuję zamknąć dyskusję i czekam na kolejny wpis odnośnie następnego spota (proszę żeby ktoś ze starych napisał aby wpis miał odpowiednią moc prawną ;P)
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 08:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:43 ----------
Przynajmniej bedzie co wspominać![]()
Ale się tu porobiło hehehehehehe
Jakaś mała zadymka wyskoczyła heheeh
Nie stresujcie się takodbijemy sobie to w następny piątek
)
jednym słowem spocik i tak był fajniutki po za tymi odmrożeniami pewnych części ciała hehe nie powiem że najważniejszych hehe
aaaa i byłbym zapomniał o propozycji WeronikiDD właśnie nakręcam kolegów ze zmiany hehehe
))
pozdrawiam wszystkichDDD
Gwoli wyjaśnienia: aby rozdzielić członków wczorajszego spota, zaznaczyłem, że jedna ekipa się dłużej znała, druga krócej i tyle. Dlatego napisałem starsi i młodsi. No OK, faktycznie mogło źle to zabrzmieć-dłużej się znający i krócej-powinno być.
Lepszych? Gorszych? A Ty z czym to teraz wyskoczyłeś???
Hmm... spoty są w końcu co tydzień? Ja myślałem, że co dwa. Tydzień temu jedynie 'wyskoczył' dodatkowy (czasem tak jest, jak się umówimy-faktycznie, kilka razy się zdarzyło). Zaczynam się gubić, no ale OK-koniec kłótni.Napisał strazak66666666
PS: Jeśli kogoś obraziłem (młodych?), to przepraszam. Wczoraj lepiej mogłem się nie obudzić, urwali mi lusterko, wy***li na allegro, potem jeszcze na spocie was/mnie nie było, to się troche wk****... Dzisiaj już mi przeszło![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 27-11-2010 o 09:41
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Człowieku, o co Ci się w ogóle rozchodzi? Po cholerę mi się tłumaczysz? Nie moja wina że nie czytałeś forum. Pod SS były wszystkie osoby, które się zadeklarowały a i tak czekaliśmy. Możesz mieć pretensje jedynie do siebie.
Tylko odpowiadałem na to: BTW. Wynika z Twojego posta że byłeś jednak sam w KFC, więc komu ze "starych" dziękowałeś za przybycie?Potwierdza się, że to Ty byłeś w złym miejscu, nie my.
Ale co Ty chcesz mi udowodnić tak w ogóle i po co....
HahahahhahaaNo ja się spiąłem, no baaaa
Mam nadzieję, że nie pogryzłeś ich tam w KFC ze złości
Pójdź sobie następnym razem na spacer albo herbatkę nim siądziesz i zaczniesz kozaczyć na forum. Spot był miły i żaden z nas nie spodziewał się tego, co będzie musiał przyjąć po powrocie do domu. Ja Ci lusterka nie urwałem, reszta z obecnych na spocie raczej też nie.
Spoty są co dwa tygodnie. Ale chyba nie zabronisz nam się spotkać za tydzień mamo? Bo wiesz, to są moje koleżanki i koledzy....
JAGIEL - kot z serem na głowie?![]()
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 27-11-2010 o 09:57
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ja tam pamiętliwy nie jestemTeż miałem zły dzień, w sumie nadal go mam bo wczoraj cały dzień koło mojego auta kamienie szlifowali, dzisiaj to posypało mokrym śniegiem i moja alfa uzyskała nowe pancerne body, które będzie trzeba młotem pneumatycznym skuwać
![]()
Tworzymy jedną grupę i tego się trzymajmy. Bez żadnych kartek, ani dzienników szkolnych
Traktujmy się jednakowo (chyba że się podzielimy na dizle i benzynke)
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...