Strona 53 z 367 PierwszyPierwszy ... 3434445464748495051525354555657585960616263103153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 3669

Temat: Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Мoδεrдтor Romeo Avatar Jagiel
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa

Domyślnie

Dobra chopy nie ma co się kłócić zamieszanie się zrobiło i tyle, następnym razem będzie dobrze xD
    Macie tu zdjęcie kota z serem na głowie, dla rozluźnienia:

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

Cytat Napisał Jagiel Zobacz post
    Czyli były dwa spoty w tym samym mieście o tej samej godzinie ?? hahahha
    tego to jeszcze nie było ale racja, wyluzujcie trochę, po co się spinać. Małe nieporozumienie i tyle, następnym razem będzie ok
    Ostatnio edytowane przez PiterR ; 27-11-2010 o 09:39
    Today we are living our future memories..

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mwowry
    Mieszka w
    Cieszyn, Poland
    Auto
    Jest 159 1,9 150km...BYŁA AR 147 1.6 TS 120... BYŁ VW GOLF V 1.9TDI

Domyślnie

Cytat Napisał quattroporte88 Zobacz post

Twoje brednie szczytują kolego. Prawa autorskie są takie, że STARZY zawsze pisali gdzie jest zbiórka i gdzie jest spot, dlatego nigdy nie było problemów z przybyciem.
    Hmmm... a ja myślałem że wszyscy traktujemy się tak samo, że nie ma tych lepszych (starych) i gorszych (nowych) alfaholików. Każdy musi się wprawić przecież, a Ci starsi (jak już tak o sobie mówią) powinni zadbać żeby na forum przed spotem pojawiła się odpowiednia informacja, gdzie kiedy, o której. np. JA jako ten "młody" nie wiedziałem, że cykliczne odbywają się w KFC...
    Ze swojej strony mogę dodać, że spotkanie koleżeńskie na Sarnim było bardzo udane i przebiegało w iście alfaholicznej atmosferze (a przecięż o to chodzi) szkoda, że nikt na parking nie zajrzał, bo nie chodzi tylko o bic maca i duże frytki. Czasem dobrze pogadać o autach przy autach.
    Alfa ma łączyć swoich sympatyków a nie dzielić, więc proponuję zamknąć dyskusję i czekam na kolejny wpis odnośnie następnego spota (proszę żeby ktoś ze starych napisał aby wpis miał odpowiednią moc prawną ;P)
    Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 08:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:43 ----------

Cytat Napisał PiterR Zobacz post
    tego to jeszcze nie było ale racja, wyluzujcie trochę, po co się spinać. Małe nieporozumienie i tyle, następnym razem będzie ok
    Przynajmniej bedzie co wspominać

strazak66666666
    Gość

Domyślnie

Ale się tu porobiło hehehehehehe
    Jakaś mała zadymka wyskoczyła heheeh
    Nie stresujcie się tak odbijemy sobie to w następny piątek)
    jednym słowem spocik i tak był fajniutki po za tymi odmrożeniami pewnych części ciała hehe nie powiem że najważniejszych hehe
    aaaa i byłbym zapomniał o propozycji WeronikiDD właśnie nakręcam kolegów ze zmiany hehehe))
    pozdrawiam wszystkichDDD

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

Gwoli wyjaśnienia: aby rozdzielić członków wczorajszego spota, zaznaczyłem, że jedna ekipa się dłużej znała, druga krócej i tyle. Dlatego napisałem starsi i młodsi. No OK, faktycznie mogło źle to zabrzmieć-dłużej się znający i krócej-powinno być.
    Cytat Napisał mwowry Zobacz post
    Hmmm... a ja myślałem że wszyscy traktujemy się tak samo, że nie ma tych lepszych (starych) i gorszych (nowych) alfaholików
    Lepszych? Gorszych? A Ty z czym to teraz wyskoczyłeś???

Cytat Napisał strazak66666666
    Nie stresujcie się tak odbijemy sobie to w następny piątek
    Hmm... spoty są w końcu co tydzień? Ja myślałem, że co dwa. Tydzień temu jedynie 'wyskoczył' dodatkowy (czasem tak jest, jak się umówimy-faktycznie, kilka razy się zdarzyło). Zaczynam się gubić, no ale OK-koniec kłótni.

PS: Jeśli kogoś obraziłem (młodych?), to przepraszam. Wczoraj lepiej mogłem się nie obudzić, urwali mi lusterko, wy***li na allegro, potem jeszcze na spocie was/mnie nie było, to się troche wk****... Dzisiaj już mi przeszło
    Ostatnio edytowane przez Quattro ; 27-11-2010 o 09:41
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

strazak66666666
    Gość

Domyślnie

Gwoli wyjaśnienia: aby rozdzielić członków wczorajszego spota, zaznaczyłem, że jedna ekipa się dłużej znała, druga krócej i tyle. Dlatego napisałem starsi i młodsi. No OK, faktycznie mogło źle to zabrzmieć-dłużej się znający i krócej-powinno być.

quattroporte damy radę hehe
    Ja tam zawszę będę młodyDD

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Ciekawe, czyżby wcześniejsze były nietolerancyjne? Bardzo mnie to cieszy, że...
    Człowieku, o co Ci się w ogóle rozchodzi? Po cholerę mi się tłumaczysz? Nie moja wina że nie czytałeś forum. Pod SS były wszystkie osoby, które się zadeklarowały a i tak czekaliśmy. Możesz mieć pretensje jedynie do siebie.

Oj, niewyparzoną masz buźkę... I troszeczkę przegiąłeś tym txt. Jakoś nie widzę, abyś wrócił z KULTURALNEGO spota.
    Tylko odpowiadałem na to:
    Cieszy nas to, że jest nas coraz więcej, ale samowolki nie będziemy tolerować.
    Dziękuję 'starej' (spóźniającej się) ekipie, że przybyła na 'nasze' miejsce, a 'nowej' dajmy żółtą kartkę.
    BTW. Wynika z Twojego posta że byłeś jednak sam w KFC, więc komu ze "starych" dziękowałeś za przybycie? Potwierdza się, że to Ty byłeś w złym miejscu, nie my.

Twoje brednie szczytują kolego. Prawa autorskie są takie, że STARZY zawsze pisali gdzie jest zbiórka i gdzie jest spot, dlatego nigdy nie było problemów z przybyciem.
    Ale co Ty chcesz mi udowodnić tak w ogóle i po co....

I weź się już tak żuwik nie spinaj, bo jeszcze nam pękniesz, kozaku.... Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo nie o to chodzi. Nawet nie chcę, bo nic do Ciebie nie mam (jeszcze)
    Hahahahhahaa No ja się spiąłem, no baaaa Mam nadzieję, że nie pogryzłeś ich tam w KFC ze złości
    PS: Jeśli kogoś obraziłem (młodych?), to przepraszam. Wczoraj lepiej mogłem się nie obudzić, urwali mi lusterko, wy***li na allegro, potem jeszcze na spocie was/mnie nie było, to się troche wk****...
    Pójdź sobie następnym razem na spacer albo herbatkę nim siądziesz i zaczniesz kozaczyć na forum. Spot był miły i żaden z nas nie spodziewał się tego, co będzie musiał przyjąć po powrocie do domu. Ja Ci lusterka nie urwałem, reszta z obecnych na spocie raczej też nie.

Hmm... spoty są w końcu co tydzień? Ja myślałem, że co dwa. Tydzień temu jedynie 'wyskoczył' dodatkowy (czasem tak jest, jak się umówimy-faktycznie, kilka razy się zdarzyło). Zaczynam się gubić, no ale OK-koniec kłótni.
    Spoty są co dwa tygodnie. Ale chyba nie zabronisz nam się spotkać za tydzień mamo? Bo wiesz, to są moje koleżanki i koledzy....

JAGIEL - kot z serem na głowie?
    Ostatnio edytowane przez żuwik ; 27-11-2010 o 09:57

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mwowry
    Mieszka w
    Cieszyn, Poland
    Auto
    Jest 159 1,9 150km...BYŁA AR 147 1.6 TS 120... BYŁ VW GOLF V 1.9TDI

Domyślnie

PS: Jeśli kogoś obraziłem (młodych?), to przepraszam. Wczoraj lepiej mogłem się nie obudzić, urwali mi lusterko, wy***li na allegro, potem jeszcze na spocie was/mnie nie było, to się troche wk****... Dzisiaj już mi przeszło
    Ja tam pamiętliwy nie jestem Też miałem zły dzień, w sumie nadal go mam bo wczoraj cały dzień koło mojego auta kamienie szlifowali, dzisiaj to posypało mokrym śniegiem i moja alfa uzyskała nowe pancerne body, które będzie trzeba młotem pneumatycznym skuwać
    Tworzymy jedną grupę i tego się trzymajmy. Bez żadnych kartek, ani dzienników szkolnych
    Traktujmy się jednakowo (chyba że się podzielimy na dizle i benzynke )

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał mwowry Zobacz post
    Traktujmy się jednakowo (chyba że się podzielimy na dizle i benzynke )
    Hahhhahahahah, zmywasz mi kawę z monitora Jestem na tak, benzyny na lewo, diesle na prawo

strazak66666666
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał żuwik Zobacz post
    Hahhhahahahah, zmywasz mi kawę z monitora Jestem na tak, benzyny na lewo, diesle na prawo
    hehehehe warioty a może jeszcze znajdziemy kogoś z CNG i będziemy mieli trójkącik DD

mwowry... a mówiłem że bedziesz miała pancerniaka hehe poczekaj niech jeszcze przymrozi hehe...aaa i nie zapomnij o mojej gruszkówce po tuningu hehehe