Ligara z p.Magierą akurat pomyliłem. (widzę, że również jestem źle poinformowany w kwestii faktycznego właściciela GTA)
Ligara z p.Magierą akurat pomyliłem. (widzę, że również jestem źle poinformowany w kwestii faktycznego właściciela GTA)
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 28-11-2010 o 13:26
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
no widzę że moim GTA czyli autem mojej żonyjuż paru ziomali się porusza hehehehe a najlepsze to jest to że same krejzole
o bosssshhhhhheeee
---------- Post dodany o godzinie 14:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:32 ----------
zaślep EGR w tym letadle -będziesz szybciej.W razie czego wyskakuj nad koloratą.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
problem w tym że nie mam miejsca w bagażu podręcznym na spadochron
może spróbuje tak jak Indiana Jones na dmuchanym pontonie
chyba musze tu złozyc oswiadczeniebo sie normalnie moim autkiem panoszą chłopy
dla wyjaśnienia jedynym GTA w Żywcu jeździ baba
i kiluje
czasem.... Bo ktos tu pytał o spalanie zimą...
No jest jest..
ale pierd... spalanie
za te chwile radosci
to większy odlot niz jakikolwiek dopalacz,tudziez z apteki
... No wiec prosze sie tu mi nie podszywac
![]()
a co do meliski to nic takiego nie bylo w umowie ,chyba ze kazdy spot bedzie sie tak "przyjaźnie" konczyl...hahah to wtedy pomyslimy o jakiejs znizce grupowej....
A szanowny pan tomaszmagiera moze co najwyzej dwoma prawie gta powalczyc![]()
uhahahah kurde i znów zupa bedzie za slona..
A jesli chodzi o propoza z kręglami to w koncu cos na rozruszanie odmarznietych ostatnio częścidla mnie bomba...
---------- Post dodany o godzinie 15:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:54 ----------
staraj sie bo ja czekam na wrazenia z koncertu
---------- Post dodany o godzinie 15:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:56 ----------
Wojtek pomponie a nie pontonie![]()
hmmm Lola Twoja GTA robi wrażenie nie tylko na męskiej części publikipamiętny lodzik w GTA ehhh
ja myślalam że wszyscy wiedzą do kogo należy najlepszy wóż na Żywiecczyźnie![]()
to co?? jakiś spot mikołajkowy czy raczej coś po tym terminie??
btw. Wojtku nie szukasz kogoś kto zaopiekuje się Twoją Mi.To na czas Twojej nieobecności??![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
opiekę nad mito bedzie sprawował parking na lotnisku mam nadzieje ze dadzą rasy przez 3 dni![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 28-11-2010 o 21:15