chciałbym grzałkę elektryczną
chciałbym grzałkę elektryczną
Jeśli chodzi o numer części to same spryskiwacze 156084511 do komplety jest jeszcze cały przewód gumowy doprowadzający wode nie wiem czym różni się od standartowego .
Jamrozw podłączyłeś?
Narazie nie ponieważ moja maleńka marznie na lotnisku w Katowicach a ja w Norwegi natomiast jak tylko przyjadę zamówień sobie resztę okablowania i skonsultuje z diagnostyka ponieważ mam w planach również próbę podłączenia crusecontrol
Do cruise control potrzeba danych (numerów dwóch pinów). Mi nie chcieli w ganinexie powiedzieć ale jak masz dojście do kogoś to może się tą wiedzą podzielisz. Jeden pin jest właściwie wspólny i jego jestem w stanie zlokalizować. Potrzeba tez pająka pod kierownicę -używkę kupisz za jakieś 2 stówy(moga byc z punciaka) lub też można sobie samemu przełacznik zrobić (mam wartości oporów).
tak gwoli uzupełnienia spryskiwacze podłączone wszystko działa pięknie spryskiwacze podłaczone do ogrzewania tylnej szyby koszt montażu 220 zł teraz w okresie zimowym sprawdzają się całkiem dobrze. Narazie wstrzymuje się z modyfikacjami ponieważ będę sprzedawał maleństwo.
w temacie podłączenia podgrzewanych spryskiwaczy to ja u siebie ich nie mam, a chciałbym takie zamontować(w skodzie mam i jestem zadowolony). Teraz pytanie jak kupie takie oryginalne to czy będą z nich wyprowadzone przewody czy trzeba jeszcze dodatkowo jakąś kostkę z pinami dokupić, aby połączyć spryskiwacz z kabelkami?