mozna jasne moze i lepiej by bylo i frekwencja by byla ( ale ty nero tez chyba nie zawsze bys byl bo po imprezach to chyba nie zabardzo)
mozna jasne moze i lepiej by bylo i frekwencja by byla ( ale ty nero tez chyba nie zawsze bys byl bo po imprezach to chyba nie zabardzo)
No ja w niedziele to też nie bardzo... Pasuje mi raczej w tygodniu, od poniedziałku do piątku i czasem w soboty bywam w egu na kursie, tylko że różnie to wypada... No nic, jak będę mógł, to będę![]()
alfapier, na 14-15 mi sie wydaje ze mozna spokojnie sie ustawiac, teraz po adzerjkach to imprezy juz nie tak czesto...
to jak niedziela 14-15 tak nowy termin spotow
mozna zrobic w ta niedziele...co wy na to?
jakies zimowe foto popstrykac sobie...
dzis teraz
w takie ciemno?chodziło mi o nastepna niedziele, chodz juz jestem w egu...
Ja dzisiaj byłem z kumplami na giełdzie w pruszczu, nikt nic nie kupował ani nie sprzedawwał, tak bylismy obczaić... Powiem wam że masakra, co ci handlarze wyprawiają;/ Była jedna alfa z bydgoszczy, 147 po FL 1.6 ale nie przyglądałem się jej bliżej. Grunt że tradycyjna kiełbasa giełdowa zjedzona, 6 browarów wypite![]()
no i co kiedy spotkanko robimy moze ma ktos jakis placyk co by mozna podriftowaczeby paly mandatow nie wlepily
![]()
Hehe no ja placyku nie mam, ale dzisiaj w egu każdy zakręt na łapie brałempodobno jakiś fajny placyk jest gdzieś pod mostem unii? Ulica bodajże portowa.