Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: LPG do 145

ViP Maniak resoraków Avatar Rufik
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    wigry 3/AR166 1,4 tdi

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Szkoda silnika ...
    powiedział co wiedział a jak pokrowce na siedzenia ktos bedzie chciał załozyc to mu powiesz ze szkoda sioedzen ja miałem 4 lata lpg i z silnikiem nic sie dnie działo (wiadomo jak kto dba tak ma ) i tyle
    sekwencja tylko i wyłącznie
    [IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał rufiki Zobacz post
    powiedział co wiedział a jak pokrowce na siedzenia ktos bedzie chciał załozyc to mu powiesz ze szkoda sioedzen ja miałem 4 lata lpg i z silnikiem nic sie dnie działo (wiadomo jak kto dba tak ma ) i tyle
    sekwencja tylko i wyłącznie
    Wiesz co, może zerknij sobie w moje posty, oceń moją wiedzę i podejście do LPG a potem pomyśl o co mogło mi chodzić ;] LPG jak najbardziej ale nie za budżet jaki założył sobie twórca wątku ....
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

hobbit_666`
    Gość

Domyślnie

Ja szukalem we wrzesniu opcji gaz rozgladalem sie za roznymi ofertami i poza jedna sensowna nic innego nie znalazlem. Zalozylem BRC za 2800 i nie ma problemu, w ogole nie wiem, ze mam gaz ba nie czuje nawet kiedy sie z Pb na gaz przelaczylo wiec BRC jest OK moim zdaniem.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Mikelos
    Mieszka w
    Nałęczów
    Auto
    75 2.5 V6 + Delta 1.4TB + Laguna3 2.0 DCI

Domyślnie

Cytat Napisał GrzesiekK. Zobacz post
    Wiesz co, może zerknij sobie w moje posty, oceń moją wiedzę i podejście do LPG a potem pomyśl o co mogło mi chodzić ;] LPG jak najbardziej ale nie za budżet jaki założył sobie twórca wątku ....

czyli żadna sekwencja za 2 tys nie jest nic warta? np lovato smart?

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    BMW E61 545i żony, E61 530xD do orania pola :)

Domyślnie

Cytat Napisał Mikelos Zobacz post
    czyli żadna sekwencja za 2 tys nie jest nic warta? np lovato smart?
    Na start nie jest zła [na pewno lepsze niż Zenit, Scirocco, stare sterowniki KME + najtańsze wtryskiwacze Valtek itp.], lecz w dalszej eksploatacji jest droższa niż konkurencja, żadna inna instalacja nie używa podzespołów ze smarta, a że pieczę na Smartem objęło LandiRenzo to i części serwisowe są że tak to nazwę nie tanie.
    10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia

Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu

Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts

marcin_lodz
    Gość

Domyślnie

dziekoweczka za wszystkie odpowiedzi teraz wiem ze do 2tysi to moge zapomniec o gazie
    Ale teraz mam inny problem,rozj****** mi sie skrzynia biegow, wiec LPG narazie odpada.
    Jeszcze raz thx wszystkim

bielas487
    Gość

Domyślnie

Witam ja za gaz w alfie 145 1,4 boxer zapłaciłem 1750 mam tzw pół sekwencje i zrobiłem 6000tys km i nie widzę dużej różnicy w mocy

Uprawnienia