U mnie pomogła dopiero wymiana spalonej żarówki w... UWAGA ! Zapalniczce! Nie żartuję - pełna powaga.
Pozdrawiam![]()
U mnie pomogła dopiero wymiana spalonej żarówki w... UWAGA ! Zapalniczce! Nie żartuję - pełna powaga.
Pozdrawiam![]()
Miałem do dziś to samo co autor wątku. Wszystkie żarówki sprawne a kontrolka i tak sie włączała.
Wymieniłem żarniki w ksenonach i alarm przestał się zapalać.
Stare żarniki działały jeszcze, ale już wpadały z żółcie.
u mnie sie swieci kontrolka ale ja mam załozone postujki LED![]()
gasnie po kilu chwilach
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
u mnie w prawym tylnym kierunkowskazie nie świeci kilka diod, ale po chwili sygnał spalonej żarówki gaśnie.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
hmm.... a czy wszystkie 166 miały system wykrywania spalonej zarówki? ... w mojej ostatnio spaliła sie z halogenu dolnego i nic nie buczało ani nie świeciło..., dziwne!!!
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Wszystkie mają, ale nie na wszystkie żarówki. Tylko na te najistotniejsze ze względów bezpieczeństwa, a przeciwmgłowe to sobie zobaczysz jak nie świecą, drogowe i mijania również więc nic nie "buczy i nie świeci"![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
a u mnie dziś spaliła sie żarówka od światła mijania i nie oświecił mi się komunikat na desce. dlaczego ??
Bo o światłach mijania nie musi informować, przecież kierowca widziże zdechła żarówka.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
to o czym ona komunikuje o jakich spalonych żarówkach. ponoć jak się wsadzi xenon to ona się zapala wiec chyba powinna komunikować.