zamiennik robiony w prawdziwej fabryce nie będzie miał tylko loga a poza tym wszystko jak w szybie do pierwszego montażu w fabryce, sitodruk, folia i wszystko inne bez zmian (robię w tym )
zamiennik robiony w prawdziwej fabryce nie będzie miał tylko loga a poza tym wszystko jak w szybie do pierwszego montażu w fabryce, sitodruk, folia i wszystko inne bez zmian (robię w tym )
a te "kółeczka" to są na szybie czy jak ?
Jutro zerknę dokładnie.Rozumiem że jak to jakiś czujnik to mnie nie dotyczy skoro szyba była zmieniana.
No za szybą, jakby od spodu przyklejoneNapisał speedo
ale za całą szybą?- bo szyba czołowa składa się z szyby zew. folii i szyby wew. z sitodrukiem
jest odp.Napisał tomkap
w ciągu kilku lat pracy w fabryce szyb ( SEKURIT ) nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem zmiany sitodruku na zamienniku ( szyby które idą do różnych odbiorców a nie do fabryk samochodowych )- jedyna różnica to brak logo marki auta
Jutro zobacze co z szybą bo mam kawałek do garazu i jest ciemno, a kółeczka są całkiem za szyba jakby przyklejone od strony kabiny na tym czarnym pasie na brzegu szyby. Pewnie szyba jest z nowszego modelu skoro w innych alfach z mego rocznika tego nie ma.Zrobie jutro zdjecie macro z 1cm.
są to okrągłe kółeczka, które znajdują się w dolnej części szyby na sitodruku, nie spełniają one żadnej funkcji, z tego co kojarze to występują również w tipo jak i w lanciach choć teraz za bardzo nie mogę skojarzyć.
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
Kółeczka jak kółeczka okrągłePewnie faktycznie pofabrczne i nic nie znaczą.