jak dotąd nie miałem z nimi problemu a użytkuję już 4-ty komplet.
A to że Michelin mają rok nie znaczy że bieżnik jest jak nowy - zimówki przy 4mm powinny iść na śmietnik, więc kolega rok pojeździ i będzie musiał kupić nowe. Zresztą - niech sam zdecyduje, ja wyznaję zasadę że na bezpieczeństwie się nie oszczędza i kupuję wyłącznie nowe opony.
no i po temacie :
kupił
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-156...356080069.html
niech służą chłopakowi dobrze i tyle
Bardzą dobra kolega zasade wyznaje bo na czym jak na czym ale na gumach nie powinno sie oszczędzac kupi nowe wie co ma i na czym jeździ ja sam kupiłem tydzień temu komplet Frigo 2 i z wyważeniem nie było najmniejszego problemu chociaż słyszałem ze jakieś odstępstwa od normy niektóre sztuki mają.
---------- Post dodany o godzinie 09:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:50 ----------
Podzwoń po szrotach a jak nie to poszukaj uszkodzonych 156 w swojej okolicy może ktos będzie chciał sprzedac jesłi auto idzie na częsci
w tamtym roku, kupiłem za 500zł, stalówki z oponami zimowymi, oczywiście używka, przejeździłem tamta zimę w miare ok, w tym roku trzeba kupić przynajmniej na przód nowe, więc jak sie chce to można znaleźć tanie zestawy, pozdrawiam, opony miały po 5,5mm bieznik, felgi nie zniszczone