Co oznacza zolta kropka na amortyzatorach,nie ma zadnej naklejki firmy tylko kropka?
Co oznacza zolta kropka na amortyzatorach,nie ma zadnej naklejki firmy tylko kropka?
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 12-12-2010 o 09:37
Żółte-twarde-sportowe...
niekoniecznie, bo na amorkach z żółta kropeczka jest wybity numer od seryjnych amortyzatorówpodejrzewam że żółta kropka oznacza to, że masz zamontowane oryginalne amorki od AR(czyt. takimi wyjechała z fabryki)
![]()
Ostatnio edytowane przez r0bertos ; 12-12-2010 o 09:05
Sa cale czarne i mala zolta kropka,mocowanie sprezyny razem znia ociera mi o opone,nie wiem co sie stalo?
r0bertos myślisz, że ktoś przez 10 lat amorków nie wymieniał?
To jak wytłumaczysz ze na amorkach z żółtą kropką był wybity numer 60671076 czyli numer od zwykłego amorka, a wg Ciebie powinien to być sportowy?
Na zachodzie maja lepsze drogi od naszych i nie muszą wymieniać amorków co 5lat.
Dodam ze wszystkie cztery sa takie same czyli tylko zolta kropka,nic poza tym auto z Holandii dwa lata temu sciagniete,myslicie ze to mozliwe ze to oryginal?
Tez mam auto z Holandii i na amorkach z przodu była żółta kropka i wybity numer od zwykłych amorków. Podaj nr VIN twojej Alfy.
ZAR93200000147783 to chyba to
Nie idę w zaparte, że to sport pakiet, ale żeby przez 10 lat ich nie wymienić, w to ciut ciężko uwierzyć. No ale fakt masz raję-drogi lepsze od naszych, s całej historii auta chyba nie zna nikt, więc możliwe, że to org.