Jak dla mnie te fele git, a jaką ma kolega zawiechę w aucie? Choć to chyba pytanie retoryczne przy takich felgachPrezentują się okazale, rozumiem że to na lato a to tylko przymiarka jak będzie bella się na wiosnę prezentowała? Pozdrawiam .
Jak dla mnie te fele git, a jaką ma kolega zawiechę w aucie? Choć to chyba pytanie retoryczne przy takich felgachPrezentują się okazale, rozumiem że to na lato a to tylko przymiarka jak będzie bella się na wiosnę prezentowała? Pozdrawiam .
Zawiecha ok,na wiosne wymienie dolny i gorny lewy wachacz i bedzie super,chociaz teraz nic nie puka,a to tylko przymiarka,i jeszce musze oponki poszukac bo kiepskie
Pieknie to wygląda chyba na serio coś w swojej belli pozmieniam. I będą to może takie felgi.
A o fajnym prezencie od zony nikt nie wspomni,przykro jej bedzie![]()
Świetny tort!![]()
Torcik pierwsza klasa.Też bym taki chciał na urodziny. ;D
No torcik wypas, żona ma talent to widać !!! Czego się nie zrobi dla Alfy![]()
Mnie to chyba wyśmiejecie, bo kupiłem alfę na 18'' i miałem kupować 15 na zimę, ale ze obecnie nie robię wielkich odległości to śmigam dalej na 18'' zimą
Wygląda super jednak po 3 miesiącach coś zaczęło pukać- jedyny minus wahacze do wymiany, ale nie wiem kiedy poprzedni właściciel je wymieniał więc liczę na to ze nadszedł ich czas a nie wina jazdy na 18''
Na wiosnę wymienię wahacze i oczywiście dalej będę śmigał na 18''![]()
to na letnich smigasz? pewnie z 225? :] fajno![]()
O widzę że kolega Fojut też nie mniejsze felgi posiada, co to za model bo przyznam że też mi wpadły twoje w oko18'.?