Następne większe spotkanie to pewnie już w 2011 roku nastąpi, bo w sylwestra też wiele osób nie przybędzieKoncepcja bardzo fajna, tylko te stroje galowe...
Jak warunki drogowe pozwolą to ofkors się pojawię
![]()
Następne większe spotkanie to pewnie już w 2011 roku nastąpi, bo w sylwestra też wiele osób nie przybędzieKoncepcja bardzo fajna, tylko te stroje galowe...
Jak warunki drogowe pozwolą to ofkors się pojawię
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
żuwik... a ja jestem nawet zaz tym że lepiej casual dress code
oficjalnie ale luźno
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Nie no dziewczyny nie muszą się stroić jak na bal sylwestrowy, przecież zawsze wyglądają ładnie i w ogóle beneAle panowie - gajer musi być!
Tak btw. fajnie by było jakby była jak największa ekipa, więc może rozważymy sobotę np? Tylko konkretnie pisać, bo czasu już mało![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ja tam popieram tą wersję sportową ale oficjalną hehe wcześniej chcę jeszcze na basen skoczyć w BB i jakoś mi to nie pasuję w spodniach na kantkę i koszulinie heheheh
---------- Post dodany o godzinie 17:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:23 ----------
Ja niestety w sobotę mam służbę ale jak by sie do jutra większość określiła to powinno mi się udać wolne załatwić) tylko jutro musiał bym wiedzieć bo idę na słuzbę ;P Zmęczył bym dowódcę o to wolne
![]()
Mnie również bardziej pasuje piątek, o ile w ogóle dotrę, bo w sobotę mama mi już wymyśliła świąteczne atrakcje
PS Alfiści w garniakach - brać aparaty![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Ostatnio jechałem na egzamin w ancug'u i mje sytuacja drogowa tak bardzo zestresowała, że w niego narobiłem kupe. Więc garniaka nie mam czystego.
Aniuszka, nie nabijaj sobie tyle postów, bo zostaniesz jeszcze jakimś VIP-em na forum lub Bocianem
PS: Mi pasuje jedynie piątek, ale i tak wiem, że mje tam nie chcecie![]()
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 14-12-2010 o 19:07
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Piątek mógłby być, ale w garniaku ...., żadna przyjemność w tym się poruszać. Może tak jak zasugerowała Ania - elegancko acz sportowo??