Chyba jeszcze trzy na dole boczka i pod trójkątem za lusterkiem, ale nie jestem pewien.
Jest na zatrzaskach, mocno pociągnąć, spinki się nie uszkadzają.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
witam.
podłączę się do wątku bo nie chciałem zakładać nowego a odpowiedzi na swoje pytanie nie znalazłem...
mianowicie czy we wszystkich AR 166 głośniki wysokotonowe w przednich drzwiach są te same?
ja w przeciwieństwie do niektórych użytkowników jestem bardzo zadowolony z jakości audio w tym aucie - ale chyba mam bardziej wypasioną wersję (2,5V6 w automacie, radio z DSP, zmieniarka).
problem w tym że od pewnego czasu przy cichym słuchaniu muzyki czasem przerywa lub brzęczy lewy przedni wysokotonowy głośnik, być może to wina okablowania albo czegoś podobnego, ale zanim rozbiorę drzwi wolę się przygotować na ewentualną wymianę głośnika (na allegro chodzą po ok 40zł) więc koszt niewysoki a może się przydać.
podpowiedzcie tylko czy w ciemno mogę kupować oboętnie jaki wysokotonowy (z tego auta oczywiście), albo były montowane jakieś specjalne serie?
musisz szukać głośnika z wersji która miała DSP. Jakościowo są inne głośniki od wersji bez DSP.
Głośniki do DSP mają napis HAES na zielonym tle.
Podobno są też wersje Bose, ale jeszcze takich nie widziałem.
dzięki!!
czyli jednak będę musiał rozebrać najpierw to i zobaczyć co tam siedzi, żeby widzieć co kupić.