Kolegi mieliśmy mini zlot 28.11, szkoda że Cię nie było, a jak sobie przypominam to Ty wyszedłeś z tą inicjatywą. Teraz to raczej to ciężko będzie. Pozdrawiam.
Kolegi mieliśmy mini zlot 28.11, szkoda że Cię nie było, a jak sobie przypominam to Ty wyszedłeś z tą inicjatywą. Teraz to raczej to ciężko będzie. Pozdrawiam.
Kolego tak ale wpierw pisane było ,ze piatek odpada pozniej wiekszosc byla za opcja sobotnia na ktora sie pisalem a niedziela w ostanim momencie sie pojawila z czego ja juz nie moglem wiec prosze o wybaczenie heheh
Kolego, wróć do poprzednich swoich postów i zobacz, że sam proponowałeś sobotę, 27.11 godz, 17 ale obiecałeś żęe napewno się pojawisz bez różnicy na dzień, potem z chłopakami ustaliliśmy że niedziela 28.11 godz. 16, widocznie to przeoczyłeś bo póżniej zaoferowałeś piątek ale data była już ustalona, a pomimo obietnic się nie pojawiłeś, szkoda bo byłoby nas wiecej, ale i tak było fajnie![]()
No niedługo trzeba będzie się spotkać znowuale przed świętami to ciężko będzie
Więc po świętach się coś skręci
![]()
Po nowym roku może coś zorganizujemy, teraz przed tymi imprezami to wszędzie ciasno i tłumy ludzi. Sebaaaaaaaa czy my się dzisiaj nie widzieliśmy??
No dokładnie, a w przyszłym roku jak juz coś ustalicie, to mysle że też będe.
Krzychu wiesz nie widziałem Ciehmm a Ty gdzie mnie widziałeś ;>
No coś trzeba będzie skręcić na przywitanie 2011
![]()
Mijałem się z ciemną 156, czarną chyba, kierowca cześć mi pokazał, ale że w ostatniej chwili zobaczyłem to nie wiem kto to był, pomyślałem że Ty. Na podolach, na Armi Krajowej, może jakiś nowy Alfista![]()
nie nieto napweno nie byłem ja
ooo może coś się w Płocku ruszyło wkońcu
![]()
Witam!
Kto ostatnio z Włocławka był w Bydgoszczy?Rejestracja CW 56268 klubowe rejestracje Piękna 156 w kombii?.Był niedaleko mnie postawiony.