Dlatego też ja nie wkładam już mocniejszych tylko pytam się jak ten problem rozwiązać żeby nie popalić niczego :/
Dlatego też ja nie wkładam już mocniejszych tylko pytam się jak ten problem rozwiązać żeby nie popalić niczego :/
przeciez wszyscy pisza sprawdz napiece we wtyczce ktora wkladasz w zarowke i sprawdz odblysniki
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
Żarówka 100W wydziela dużo ciepła, zniszczy Ci złączki żarówek i stopi kable, ale da się to zrobić tylko trzeba na allegro dopaść stare rajdowe lampy są wytrzymałe nawet na żarówke 130W i z nich wziąść okablowanie i wtyczki.
pewnie ze opcja jest ale przekaznik pewnie tez tego nie wytrzyma wiec jaki jest sens?
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
Jazda na długich to nie jest dobry pomysł uważam. Żeby Ci też do głowy nie wpadł pomysl montowania HIDa, bo takich ludzi bez wyorbazni rownież nie brakuje. Ja uzywam teraz w belli Philips Extreme Vision i spisuja sie rewelacyjnie w porownaniu do takich 'carrefour' za 3zl, mimo iz tamte byly przyzwoite.
a moze warto przyjrzęc się bliżej lampom? akcja typu rzbiórka czyszczenie i oczywiście instalację sprawdź
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
ja kupilem philipsy rally 100w tylko konektory zmienilem na wytrzymalsze i daja rade klosz mi sie zbytnio nienagrzewa a lampy mam nowki zalozone. ale niestety w 145 lampy nieswieca zbyt pieknie.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
themim ale z ta zarowka pokojowa to dales rade heeeeproponuje HID H1 tanie i rewelacyjnie swieca
jesli Twoje dlugie nie przeskadzaja nikomu to HIDy tez nie beda.. tylko nie bierz jakis 10000k tylko cos normalnego w granicach 6000k ..
Ja cie bardzo dobrze rozumiem i masz racje. a instalacja cala sprawdzona (tata ma warsztat elektromechaniczny) lampy wymienione na nowki z TYC'a wiec nie wiem w czym tkwi problem. wrzucilem 100w bo lepiej swieca. i zalezy co dla kogo znaczy dobre swiatlo. wiem ze moje autko ma juz 15 lat i nie narzekam tylko mowie ze wrzucilem mocniejsze i jest lepiej niz bylo.