i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjerajutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal
![]()
i mnie dzis listonosz odwiedzil, czulem to od rana ,nawet poszedlem dzis do fryzjerajutro nowa fryzura plus polarek bede super wygladal
![]()
Również dotarł. Bardzo pozytywna ocena! Rewelacyjny haft.
Podziękowania dla Bobryta!!!
Zamówione DODATKOWE POLARY dostanę po nowym roku. już są zamówione pozostaje tylko czekać.
Firma ma sporo zamówień na tą chwilę dlatego takie opóźnienie.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Do mnie również dotarłJakiś rok temu kupiłem polara z Alfaclubu za zbliżone pieniądze- fajny- trochę cieńszy, haft taki jak w tym, ale polar od Bobryta to rewelacja(nie zwróciłem uwagi na zamki itp.) gruby, haft fajny, aż się chce założyć
Dziękuję
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
Własnie przybył i do mnie listonosz, odebrałem polar, jest super, troche szerokie ściągacze ale jest okdzieki wszystkim zaangażowanym w ten projekt, wizytówki też super
Dzieki
![]()
Ja również dziękuje Bobrytowi i całej ekipie za polarFakt - jest za duży, ale na zimowe wieczory w sam raz
Wykonanie bardzo przyzwoite, haft elegancki - za te pieniądze to bardzo udany zakup
Dzięki jeszcze raz
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Ja też odebrałem, na szyciu zamków się nie znam, ale ściągacz na dole rzeczywiście za szerokiAle i tak jestem zadowolny
Haft i materiał bardzo dobry.
Dzięki bobryt.
I ja też już mam polarekWielkie dzięki jest super i dzięki za wizytówki napewno się przydadzą na zlocik
![]()
Ja też już odebrałem, wielkie dzięki za dopisanie mnie do listy polar zajefajny, gruby i ciepły, a haft bardzo elegancki. Będzie jeszcze cieplej i przyjemniej się jeździło w Alfie![]()
Ostatnio edytowane przez keV ; 21-12-2010 o 16:20
u mnie podobno juz w domku paczka czeka nie moge sie doczekać jak skończę prace o 17 i ja otworze![]()