Witam
Prubowałem sie podpiac pod instalacje oryginalna w alfie udało mi sie to jednak kluczyk miałem w stacyjce i teraz wszystkie kontrolki migają licznik zatrzymał sie na 240 km/h i słychac cykanie z pod maskiprosze o pomoc
![]()
Witam
Prubowałem sie podpiac pod instalacje oryginalna w alfie udało mi sie to jednak kluczyk miałem w stacyjce i teraz wszystkie kontrolki migają licznik zatrzymał sie na 240 km/h i słychac cykanie z pod maskiprosze o pomoc
![]()
A próbowałeś odpiąć klemy i spuścić z niego prund na chwilę?![]()
teraz własnie wróciłem z garazu zeby posta napisac klemy sa zdjete zaraz pojde nałoyc i sprawdze. ale obawiam sie ze nic to nie da
---------- Post dodany o godzinie 11:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:37 ----------
oki ide zaraz dam znac jak wyszło
---------- Post dodany o godzinie 11:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:38 ----------
bezpieczniki powyciaać na aku podpietym pod klemy czy nie ??
nic z tego Panowie dalej mruga wszystko, samochodu nie da sie odpalic
---------- Post dodany o godzinie 12:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:09 ----------
polepszyło sie teraz słychac cykanie z pod maski i mruga tylko kontrolka silnika
podejrzewam ze zrobilem zwarciewpioiłem sie w dwa rube kable nad bezpiecznikami jeden kabel czerwony drugi białoczerwony
---------- Post dodany o godzinie 13:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:06 ----------
Mogłem coś spalic?? np sterownik silnika lub cos podobnego ??
Ale czym konkretnie się tam wpinałeś?![]()
podpinałem spryskiwacze reflektorów . podejrzewam jednak akumulator . jak sprawdzałem miernikiem napiecie to pokazało mi sie 8.57 V ;/;/