Dla zainteresowanych XCarLinkiem mała galeria z montażu użądzenia:
GALERIA
Gra bardzo dobrze! W niedalekiej przyszłości będę tylko musiał papierowe głośniki na jakieś normalne zamienić. Jeśli jakość mp3 jest dobra to i jakość dźwięku jest dobra. Organoleptycznie niestety nie miałem okazji sprawdzić czy przyciski z kierownicy działają bo po prostu ich nie mam. Jako że urządzenie emuluje zmieniarkę a nie jest jakimś kosmicznym wynalazkiem, do którego trzeba oddzielnie podłączyć jakieś sterowanie nim podejrzewam, że będzie działać. W zasadzie to musi działać! Urządzeniem steruje radio a przyciski z kierownicy są obsługiwane przez radio więc musi działać. Muszę przyznać, że urządzenie warte swojej ceny.
Proponuję się jeszcze zainteresować czy urządzenie będzie miało wejście AUX czy pod iPoda. I ewentualnie kupić to bardziej Ci odpowiadające. I przede wszystkim czy podejdzie pod twój model radia! Bo ponoć nie pod każdym działa. Na aukcjach są podane radia, z którymi współpracuje.
Przeglądałe Allegro i są tam wymienione dokładnie modele z którymi działa xcarlink. Jak już bede zamawiał, to sprawdzę dokładnie, ale z tego co widzę to pod moim będzie działać. Raczej muzykę będę zgrywał na kartę pamięci czy pendrive, więc nie zależy mi specjalnie na podłączeniu iPod'a/iPhone'a.
A duzo jest roboty zeby podlaczyc oryginal subwofer bose do belli ktora nie ma na pokladzie tego naglosnienia ?
helo
mam pytanie odnośnie nawigacji w alfetkach....a dokladnie o brak dzialania...wyswietlacz sprawny wszystko ok z tym ze navi i tel nie dziala natomiast płytki cd i radio idą tylko przy pierwszym zapaleniu silnika, gdy zgasze silnik i ponownie wlącze płyta ani radio juz nie ida , niewiem czym to moze byc spowodowane nie rozumiem tematu ale taka juz kupilam i bylam tego swiadoma..jesli ktos moze pomóc to prosze pisac...? ...bo system bose kusi niezmiernie a sluchac sie nie da