Witam mam pytanko gdzie na necie moge dostać kompletny rozrząd do 159 2.4 JTD-m bo szukam i znaeźć bie moge może jakiś link pomocny pozdrawiam
Witam mam pytanko gdzie na necie moge dostać kompletny rozrząd do 159 2.4 JTD-m bo szukam i znaeźć bie moge może jakiś link pomocny pozdrawiam
Np. autosklep24, italtechnik, tanifiat itd na allegro znajdziesz wielu specjalizujacych sie we wloszczyznie.
Pasek koniecznie kup oryginalny.. jest pokryty zdaje się teflonem.. i podobno żaden zamiennik tego nie ma..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Nie wydaje mi sie- kup po prostu Dayco, a napinacz i rolke od iny albo skf. Zawsze do wszystkich 3 alf takie zestawy bralem i nigdy mnie nie zawiodly.
www.cinsoft.pl; http://www.facebook.com/CINSOFT
CHIPTUNING, MECHANIKA, MODYFIKACJE
USUWANIE DPF, EGR, KLAP WIROWYCH
HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA 4x4 MAHA LPS 3000
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Nie wiem ale jak producent paska to potwierdzi to uwierze. Bo "podobno" tez do mnie nie przemawia.
PS
Uwaga na filtr oleju, 2 typy i eper nie podaje ktory jest w aucie. (TYP: UFI, MANN)
Ostatnio edytowane przez aro_1977 ; 23-12-2010 o 07:53
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Wyrazilem sie jasno, nie wiem...
Widze ze lubicie sie w awanturach, to smialo zbluzgajcie, moze kilka przeklenstw i obelg rzuccie.
Ostatnio edytowane przez aro_1977 ; 23-12-2010 o 08:27
Przecież nikt nie ma zamiaru się awanturować.
Po prostu są 2 rodzaje pasków do tych silników i tyle.
Jeśli Dayco to HT, inne to zwykłe paski i tyle.
Jeśli kolega nie ma pewności, to lepiej kupić OE zestaw i tyle.
Cena nie jest jakoś porażająca w stosunku do kosztów ewentualnej awarii.
Poza tym przy jakiejś tam cenie samochodu 100 pln różnicy na rozrządzie nie powinno być problemem.
Pozdrawiam.![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y