A w ten piatek o ktorej i gdzie![]()
A w ten piatek o ktorej i gdzie![]()
a dla mnie wszystko jest jasnechyba już ustalone że spotykamy się na parkingu w sferze i jemy tamtejsze jedzenie
![]()
a następny spot zapewne 07.01![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
czyli w tym tygodniu nie ma spota ?? chyba żeby go przełożyć na czwartek co wy na to ??
ja bym też wpadł w czwartek jak będzie wiecej ludzi chętnych
Następne spotkanie 7.01 miejsce standartowe czyli parking pod Sarnim Stokiem pierwsza alejka w lewo po minięciu bramy wjazdowej i do końca szukać dużego zgromadzenia alfa romeo możliwa obecność jednej "L" z ciskającym się Quatro godzina spotkania miedzy godziną 18 a 19 oczekujemy jak ktoś się spóźni telefon do mnie 502686700 proszę jeżeli nie będzie mnie na spocie zawsze dam namiar na kogoś z ferajny.To mówiłem ja Wojtek "siedzący w Mito" Jamróz właściciel czarnego małego jeszcze mojego Mito![]()
![]()
To się nazywa kierownik imprezyProszę już nie zmieniać i nie proponować innego miejsca i godz na 07.01 a każdy kto będzie chciał pierwszy raz do Nas zawitać nie będzie miał problemu
Wkupne nie uległo zmianie, czyli 4l 10W40 dla mojego T.S'a
Żartowałem oczywiście z tym olejem, ale nie ukrywam, że było by mi miło![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Dla całej Ekipy Alfistów z bardzo szerokich okolic Bielska najlepsze życzenia Świąteczne od Ryloon'a.
ps. dawno mnie na zlocie nie było ale urodziła mi się mała córa - Alfistka 3 m-ce temu ( http://picasaweb.google.com/lh/photo...eat=directlink )
a niedawno skreciłem solidnie kostkę i unieruchomiony jestem.
Pozdrawiam
Piotr
To gdzie w końcu ?![]()