jak w temacie gdzie sie ona znajduje czy standardowo w zbiorniku z paliwem ?? jak tak to jak się do niej dostać ?? potrzebuje dojść do kostki z kablami .
jak w temacie gdzie sie ona znajduje czy standardowo w zbiorniku z paliwem ?? jak tak to jak się do niej dostać ?? potrzebuje dojść do kostki z kablami .
Pompy masz dwie ;] CR pod maską na silniku napędzaną paskiem no i pompę niskiego ciśnienia w zbiorniku.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
aaaaa chce zrobić odcięcie pompy paliwa to gdzie najlepiej się wpiąć ?? a w którym miejscu jest bezpiecznik od niej ??
Ja będziesz odcinał pompę i ktoś spróbuje zapalić to dołożysz sobie tylko błędy do komputera. Przy akumulatorze jest przekaźnik pompy paliwa
owszem jest przekaźnik ale jego wyciągnięcie nie reaguje na nic po wyciągnięciu zapaliłem auto i nic sie nie działo.
Tam jest więcej przekaźników może nie ten co trzeba wyciągasz. Pamiętaj również,że samochód nie od razu zgaśnie bo w filtrze jest jeszcze paliwo
na obudowie od lewej wentylator 1 bieg , 2 bieg , pompa paliwa , i chyba immo.
tak tylko jeśli ktoś tam grzebał to mógł zmienić kolejność. Musisz wyciągnać i poczekać aż auto zgaśnie. jeśli mam kabelek do auta to sprawdzisz jaki błąd wyskoczy po wyciągnięciu przekaźnika ( będzie pisało czy od pompy )
Ja tak tylko zapytam po co chcesz robić odłączanie pompy?
a czego mam zrobić odcięcie ?? najszybciej i najprościej to pompa !!