No więc kiedyś jakieś spotkanie?? bo mnie niestety ominął spot na Chociwlu![]()
No więc kiedyś jakieś spotkanie?? bo mnie niestety ominął spot na Chociwlu![]()
to sie ciesze ze moja druga bestia to audi a nie tam jakies bmw vw czy opel :mrgreen:
Silver spokojnie, na pewno jakis bedzie... Przed tym spotem juz sie kiedys spotkalismy z kubasem i macalikiem... jakies 2 lata wczesniejNo więc kiedyś jakieś spotkanie?? bo mnie niestety ominął spot na Chociwlu![]()
![]()
![]()
![]()
a to nie honda tylko acura - no ale w sumie to to samo![]()
HeheNapisał Tuti
ok wierze na słowo, więc pozostaje mi tylko czekać
![]()
w sumie ja bym sie rowniez pisale na jakis typowo alfowy spot :wink:
tak, ale mysle ze przydalo by sie wczesniej niz za nastepne 2 lataNapisał Silver156
prawda jakubie?
ja tez, tylko jak mam jechac 100 km to wolalbym zeby bylo nas wiecej niz 3 alfyNapisał psikszczecin
ale kubas ma poruszyc za sznurki i pozapraszac inne alfy
![]()
ja bede napewno bo z kubasem sie czesto widze bo czesto do gryfina przyjezdzam
Musze cosik pomyslec....wsumie wymyślec no problemo...
ale co by ludzi było wiele aby nam sie spocik udał....
noi co by każdemu pasowało...
Postaram sie w sobote podleciec na tor kartingowy...mozna by tam zrobic sobie spocik, posmigac przy okazji po torze....tylko możliwe że nie będą to małe koszta....nio jesli to nie wypali to trza pomyslec na d spocikiem albo na Chociwelskiej albo na Krematorium,, wsumie dwa miejca gdzie mozna sobie spokojnie postac pogdac itp...
Tylko takie jedno małe pytanko..
co by Wam lepiej pasowało....czy sobota czy niedziela??.... godzina wiadomo 14 taka wsam raz... :roll:
Pozdrawiam![]()
było więcej niż trzyna następnym spotkaniu zrobię swoją wezme właściciela 156 i kolesia z 33p4 i już będą 3 alfy reszta należy do was
![]()