Uszatek - zapodaj jakies konkretne nazwy jezeli znasz i mozesz polecic. Warto sie zorientowac w tym temacie.Napisał Uszatek
Uszatek - zapodaj jakies konkretne nazwy jezeli znasz i mozesz polecic. Warto sie zorientowac w tym temacie.Napisał Uszatek
Baranek ( na bazie żywiczno cynkowej) i masa uszczelniająca - ja używam firmy Pyrmo( są jeszcze inne znane firmy), podkład do konstrukcji stalowych firmy Hempel, Zaandleven, a inchibitor dopiero sprawdzę, płyn rozlał sie po puszce i zjadł etykietę :shock:
Poza barankiem i masa uszczelniającą które są produktami typowo moto, cała reszta jest zaadaptowana z konstrukcji stalowych, eksploatowanych( z bardzo dobrymi wynikami) w środowiskach agresywnych.....np: Morze Pólnocne....
Fabryczne zabezpieczenia antykorozyjne są ok, ale do czasu. Niestety, wredni księgowi oszczędzają nawet na tym, licząc że sam ocynk załatwi sprawę.
haha
to co ja mam u siebie, te matowe paski to jest własnie ten baraneki podobno rewelacyjnie się sprawdza.
Autem jeździ mi się super i nie wiem na co miałbym je wymienić zresztą??Bo inna AR to nie byłoby do końca rozsądne.Pozostane przy tej.
pozdrawiam
Sory ale moglbys precyzyjniej okreslic albo podac jakies konkrety bo wlasnie jestem po czyszczeniu podlogi nalozylem juz 2 warstwy hemoroidai wlasnie w okolicach weekendu mialem malowac bitexem a teraz zglupialem-POZDRAWIAM
ale odnośnie czego????
baranka to ja mam na drzwiach z boku. A podłoga zajme się na wiosne.
Pozdrawiam