Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: paranoja

Użytkownik Alfa i Omega
    Mieszka w
    koło koła
    Auto
    emty

Domyślnie paranoja

witam wszystkich, panie i panowie szlag mnie jasny trafia, wczoraj przechodziłem koło fiata, wszedłem, stała piękna 159, wsadziłem zad, podotykałem kierownicy, gałki, mateiałów, ustawilem fotelik jak lubię, i wsiadłem do swojego obleśnego focusa bez grama klasy, pojechałem do lokalu mieszkalnego w kredycie
    otorz ostatnie dwa lata ciezko pracując odłozyłem na te 159 ale ten jeb--ny kredyt, żona i wspomnienie mojej 166 z przed kilku lat (częste awarie) niestety nie pozwalają mi wydac kasy na cos nie daje mi spokoju od 5 lat (to są takie fale 1-2 razy w roku ze sie nie moge powstrzymac)
    nie chce uzywanej 159 bo chce ją tylko dla siebie, nie chce giullietty bo siedzi sie w niej jak w focusie (podobnie) i ma wnętrze od fiata (łdne ale to nie alfa) nie chce mito bo za małe
    i tak to chciałabym ale sie boje, bo kredyt, żona, 166 etc.....

Użytkownik Znawca Avatar karmal
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    Maserati Ghibli S 3,0 410KM

Domyślnie

Cytat Napisał jjokocha Zobacz post
    witam wszystkich, panie i panowie szlag mnie jasny trafia, wczoraj przechodziłem koło fiata, wszedłem, stała piękna 159, wsadziłem zad, podotykałem kierownicy, gałki, mateiałów, ustawilem fotelik jak lubię, i wsiadłem do swojego obleśnego focusa bez grama klasy, pojechałem do lokalu mieszkalnego w kredycie
    otorz ostatnie dwa lata ciezko pracując odłozyłem na te 159 ale ten jeb--ny kredyt, żona i wspomnienie mojej 166 z przed kilku lat (częste awarie) niestety nie pozwalają mi wydac kasy na cos nie daje mi spokoju od 5 lat (to są takie fale 1-2 razy w roku ze sie nie moge powstrzymac)
    nie chce uzywanej 159 bo chce ją tylko dla siebie, nie chce giullietty bo siedzi sie w niej jak w focusie (podobnie) i ma wnętrze od fiata (łdne ale to nie alfa) nie chce mito bo za małe
    i tak to chciałabym ale sie boje, bo kredyt, żona, 166 etc.....
    hmm... używanej nie chcesz a na nową Cię nie stać z tego co piszesz.
    W takim razie daj sobie spokój bo wrzodów się nabawisz

Redaktor naczelny Romeo Avatar fiergloo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL/ Alfa Romeo 159 TBi

Domyślnie

temat zamykam, gdyż jest bez sensu.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia