no aniucha :> i jak i jak![]()
no aniucha :> i jak i jak![]()
Pewnie zdarli lakier do samej blachy![]()
zatem tak... alfa została tam do jutra więc o efektach nic nie mogę napisać
powiem tylko jedno że dałam się nabrać bo "czyszczenie wnętrza" oznacza odkurzanie... a ja głupia sądziłam że mi wypiorą tapicerkę... wrzucam 2 zł na orlenie i se mogę zrobić to sama...
szczerze?? zaczynam wątpić w atrakcyjność tej oferty... wychodzi na to że robią POLERKĘ za 99 - czyli coś co pewnie można gdzieś znaleźć za taką samą kasę
nie wiem zatem co tam ma kosztować 500 zł...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
polerka mechaniczna minimum 150zl do 250 zl a jak jeszcze dojdzie woskowanie to cena wzrasta , więc 99zl to atrakcyjna cena
to im uswiadomic trzeba co to jest spolecznosc i jak maja wcenniku takie kwoty i to co zaoferowali na gruponie to maja to wykonac - jak nie to grupon sie dowie![]()
biznes to biznes przecież musi się to opłacać
z doświadczenia wiem, że bardziej opłacać się musi wykonawcy niż nabywcya z tych osób co to kupiły jest wiele takich co zdecydują się na inne usługi nie zawarte w pakiecie z grupon
a na tym właśnie zarabiają
to prawie jak z "darmowymi" przeglądami wiosennymi/zimowymi w ASO Fiata czy Alfy Romeo![]()
zatem uwaga - piszę
regeneracja i polerowanie lakieru wykonane prawidłowo czyli alfa świeci się jak psu... nie powiem brzydko... naprawdę fajnie wygląda...małe rysy poschodziły. Możecie oddawać spokojnie te alfy romeło. ja już czekam na swój drugi termin. z tym że po mojej będzie bardziej widać bo jest ciemna ( tak jak jej właścicielka)
jednym słowem jest piękna, it's beautiful!!![]()
generalnie głębsze rysy trochę się spłyciły a te rysy po myjkach i innych zabiegach zniknęły - oby nie do pierwszego mycia![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
no to git bo ja mam hologram party na mojej czarnej... matowy praktycznie![]()
Witam wszystkich
Mam prośbę, w przypadku gdy ktoś posiada kupon a z jakiś względów nie jest w stanie go wykorzystać ( sprzedaż samochodu, własnoręcznie zrobiona polerka itd ); chętnie go odkupię ( oczywiście z jakimś odstępnym). Proszę o kontakt na e'mail: szczepanski-piotr@wp.pl
Pozdrawiam