Strona 9 z 61 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 609

Temat: Wojewódzki spot w Piotrkowie Trybunalskim

Użytkownik Ogier Avatar hump.O
    Mieszka w
    Warszaw Opoczno
    Auto
    Byly AR 156, AR GT. Jest Lexus IS 350

Domyślnie

Cytat Napisał michalepwa Zobacz post
    To wpadaj na spota do Arkadii 9.01.2011 ?!?!?!
    Masz info: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...z_20_00_a.html

Nie robie już OT
    Przecie ze wpadam juz pisalem do zobaczenia!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Mariano_lodz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 2,4

Domyślnie

Cytat Napisał Kuba_156 Zobacz post
    Witam!
    Co myślicie aby np. przywitać wiosnę jakimś większym spotem w Piotrkowie?
    Czemu Piotrków? Głównie dlatego, żeby zjechały się tam Alfy z Bełchatowa, Radomska, Łodzi, Piotrkowa i inny miast województwa Łódzkiego. Może koledzy ze śląska również nas odwiedzą?
    Myślę, że miasto na spotkanie jest odpowiednie, ponieważ większość będzie miała taką samą odległość z miejsca zamieszkania.
    Oczywiście miejsce do ustalenia. Na pewno na wiosnę, żeby było ciepło. Chyba, że znajdzie się ciekawa miejscówka z jakąś knajpką, żeby ładnie zaparkować nasze Belle i wybrać się na kawkę, posiedzieć, pogadać...

Byli by chętni?

Jestem ZA

Użytkownik Romeo Avatar Kuba_156
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    Już bez Alfy...

Domyślnie

Koledzy z Piotrkowa
    Może bym was tak kiedyś odwiedził na spocie i wyszukalibyśmy miejscówki na spota w Marcu? Zorganizowalibyśmy to tak, aby to miało ręce i nogi I ostateczną opcję byśmy podali na forum. Co Wy na to?

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

noo witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, a tu widzę ciekawe tematy się przewijają, spocik w P-kowie, jak najbardziej jestem za, tylko kwestia miejsca, bo z tego co widzę zainteresowanie jest spore, czytając posty przyszło mi do głowy czy by nie zorganizować takiej imprezy z pomocą Automobilklubu Piotrkowskiego, oni mają układy z intermarche więc plac by był, nawet miejsce na zręcznościówkę a już bajka by była jak by się udało zmontować coś z lotniskiem, ale tym chyba będzie ciężko, no ale niech się wypowiedzą inni...

Pozdrawiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Someone83
    Mieszka w
    Piotrków Tryb/Poniatów
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150KM

Domyślnie

Cytat Napisał b-ski Zobacz post
    noo witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, a tu widzę ciekawe tematy się przewijają, spocik w P-kowie, jak najbardziej jestem za, tylko kwestia miejsca, bo z tego co widzę zainteresowanie jest spore, czytając posty przyszło mi do głowy czy by nie zorganizować takiej imprezy z pomocą Automobilklubu Piotrkowskiego, oni mają układy z intermarche więc plac by był, nawet miejsce na zręcznościówkę a już bajka by była jak by się udało zmontować coś z lotniskiem, ale tym chyba będzie ciężko, no ale niech się wypowiedzą inni...

Pozdrawiam
    Moge porozmawiać z Prezesem Automobilklubu Piotrkowskiego co do zorganizowania imprezy ale co do miejsca to nie wiem czy to będzie Intermarche. Ostatnio jest z tym miejscem problem. Jak chcielibyście zrobić taką impreze gdzieś na mieście to Automobilklub musi wiedzieć to ok miesiąc wcześniej. Poza tym zależy czy wszyscy chcą siedzieć na dworzu czy posiedzieć gdzieś w ciepłym miejscu i czegoś się napić, zjeść i porozmawiać.

Cytat Napisał Kuba_156 Zobacz post
    Koledzy z Piotrkowa
    Może bym was tak kiedyś odwiedził na spocie i wyszukalibyśmy miejscówki na spota w Marcu? Zorganizowalibyśmy to tak, aby to miało ręce i nogi I ostateczną opcję byśmy podali na forum. Co Wy na to?
    Dobry pomysł. W jakiś weekend tylko taki żeby wszystkim pasowało. I ja chętnie się zjawie, zobacze Wasze furki i porozmawiam.
    Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 05-01-2011 o 09:40

Użytkownik Ogier Avatar hump.O
    Mieszka w
    Warszaw Opoczno
    Auto
    Byly AR 156, AR GT. Jest Lexus IS 350

Domyślnie

Skoro takie ogromne zainteresowanie jest spotem w Piotrkowie to moze koledzy byliby chetni spotkac sie wczesniej na spontanie? z okolicy piotrkowa na pewno chetnie przyjechalo by troche osob chociaz na godzine lub dwie porozmawiac o docelowym spocie i poogladac swoje furki

Użytkownik Rowerzysta Avatar kicaj
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 147 jtd 8v

Domyślnie

Wreszcie coś ciekawego się dzieje w okolicy. Na spocie Łódzkim w pierwszą niedzielę marca trzeba się umówić i wyjechać większą grupą do Piotrkowa. Werbujcie koledzy i koleżanki alfistów z okolicy żeby było nas dużo i jak najwięcej różnych modeli.

Użytkownik Romeo Avatar Kuba_156
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    Już bez Alfy...

Domyślnie

Cytat Napisał Someone83 Zobacz post

Dobry pomysł. W jakiś weekend tylko taki żeby wszystkim pasowało. I ja chętnie się zjawie, zobacze Wasze furki i porozmawiam.
    Ja proponuje któryś dzień tygodnia od 15 do 28 stycznia U mnie weekendy odpadają niestety...
    Spotkamy się na parkingu Lidla (jak w Bełchatowie) i spróbujemy to jakoś połaczyć żeby miało to ręce i nogi. Alfaholicy z Bełchatowa - mam nadzieje, że również się pojawicie?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kowall85
    Mieszka w
    Bełchatów
    Auto
    AR 156 1.8 ts 2000r

Domyślnie

Kuba daj znać na pw jak będziesz znał termin

Użytkownik Fachowiec Avatar QBA
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v

Domyślnie

Chłopaki ustalajcie termin, najlepiej koniec marca jakoś, też chętnie się wstawie.
    Pracuje w systemie 4-tero brygadowym i muszę czasami wiedzieć około miesiąca wczesniej kiedy wstawić wolne.
    Pod koniec marca będę miał akurat 7 dni.
    Może też namówie kogoś z Częstochowy.
    http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
    USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA