Witam trochę mnie tu nie było ale rzeczywiście trochę cicho sie tu zrobiło heheHm a co do pomysłu spotu jestem jak najbardziej za
![]()
Witam trochę mnie tu nie było ale rzeczywiście trochę cicho sie tu zrobiło heheHm a co do pomysłu spotu jestem jak najbardziej za
![]()
dajcie znac jak w niediele my tez podjedziemy im wiecej tym weselej
Hehe Tomku widze, ze Ty jak zwykle stoisz na alfa strażyChłopaki z Piły to konkretni Alfiści zawsze zwarci i gotowi. "Prawdziwego Alfiste to szukać tylko w Pile". Jak będe miał czas to ogarnę spotkanei na pewno się odezwę. Ostatnio mam duuużo na głowie zreszta jak sie spotkamy to powiem dlaczego tak jest
![]()
Panowie zima jest jaka jest i moje pytanie takie jak wasze Alfy znoszą ja do tej pory?u mnie np. akumulator odmówił posłuszeństwa i trzeba było inwestwoac w nowy konkretnie "Centra 72AH 680A" teraz przynajmniej kreci jak szalona
![]()
Pozdrawiam![]()
Moja Alfa zimy się nie boi choć stoi pod chmurką. Miałem problem z odpalaniem nawet latem jak zaczął siadać regulator ciśnienia na pompie c.r. Ale po wymianie Alfa śmiga jak marzenie.
u mnie sportivo dziala wysmieniciejedynie mam problem z gazem , ale to jest sprawa regulacji , ktorej po zalozeniu nigdy nie mialem. wiec musze sie tym zajac jak bede mial jakis wolny czas
Czy w Szczecinku Alfy się spotykają, jeśli tak to gdzie i kiedy.
Jak się zrobi cieplej to pewnie przy ,,blaszaku".
W tamtym roku się zebrali i na lotnisko do Wilczych Lasek pojechali .
KaKa
Witam . W Czerwcu 23-26 jest zlot KARPa w Łebie a kwatery przed Łebą w prawo .
Jak ktoś ze Szczecinka i okolic pomyka?
Bo Koszalin na pewno pojedzie i za Słupskiem na 2 pasówce lub orlenie się spotkamy .
KaKa