w Krakowie organizuja juz w ten sam dzien co ja napisalem 05.01 godz. 19 wiec jak sie zglosi przynajmniej kilka osob to mozna wtedy robic jak nie to pojade do Kraka
w Krakowie organizuja juz w ten sam dzien co ja napisalem 05.01 godz. 19 wiec jak sie zglosi przynajmniej kilka osob to mozna wtedy robic jak nie to pojade do Kraka
proponuje chopy co by zorganizować sie w miejscu, gdzie ewentualnie można se posiedzieć, wypic kawkę albo browca, zapromować nasz klub, itp., ja mam zaproszenie do klubu TRAKT94 w Jerzmanowicach, bardzo fajne miejsce i kapitalnie nadaje sie na spoty w zimie no i latem..., jesli będą chętni np. z Krakowa, Chrzanowa, Olkusza i okolic i będzie nas większa grupka to jestem w stanie ponegocjowac ceny..., a znajduje sie to w Chochołowym Dworze dla niewtajemniczonych, wkrótce mają tam być wieczorki i koncerty fajnych zespolów...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Chochołowy całkiem fajny i nie daleko ale dosyć drogiteraz będę miał tam kolejną imprezę firmową nie powiem ciekawy lokal ale skubią po kieszeniach
![]()
no to może twoją bellę tam widuję... mam tam wejście, dlatego nie mówię o firmowych imprach, bo to wiadomo musi kosztować, ale o grupce ludzi normalnych z niezbyt wypchanym portfelem...
Widzę,że znów w olkuskiem wielka ci...sza, żeby inaczej nie napisać..., ano jak nie chcecie się troszkę ( raz na parę miesięcy ) pointegrować to kij wam w du...szę, sam sobie znajdę inne zajęcie. Zamykam temat.
ale co zrobic
a nic, może teraz niech inni się wykażą jakąś inwencją a ja będę się śmiał... a tak wogóle to jakoś się dogadam z Chrzanowem i tam sobie na browca pojadę...
hmm... pochwalony!!! Wybiera się ktoś może na spocika jutro na 3ch stawach?
Kto dziś był tak miły i włożył mi wizytówkę alfaholików za wycieraczkę mojej 156 SW pod Viamontem ?
Pozdrawiam
moze chodzi ci o Fijamot na rabsztynskiej?? to ja granatowe 156 SW przed twoim![]()
Ostatnio edytowane przez babus11 ; 09-01-2011 o 12:34