Napisał Szef
Pare sekund jasne, ale papierosa pali się troche dłużej,
Napisał Szef
Pare sekund jasne, ale papierosa pali się troche dłużej,
czesc
dobre a o kobiety sie tez tak troszczycie
( jak jest gotowa do jazdy to czekacie chwilke ( papierosek)i dopiero
) tak
co to znaczy zalezy jak wkrecaz na obroty ??
jezeli olej sie jeszcze nie rozszedł po wszystkich zakamarkach to wszystko jedno jak go wkrecisz ale pare sekund wystarczy aby olej dotarł tam gdzie trzeba !!
podstawowa zasad to nie zapalac z gazem i tyle a po przejechaniu paruset metrów jest już wszystko tak jak powinno
magnatec reklamują ze chroni silnik już od pierwszej sekundy![]()
b.pawelek ty to zaszalałes z tą 4ką hehe
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
No tak żeby soczki doszły do wszystkich zakamarków :wink:Napisał rufiki
Ja nawet 4ki nie wrzucamNapisał rufiki
ops: - wiecie 90% to miasto i takie tam
Święte słowa, z tym, że kobiete mozna troszke wspomóc :wink: :!:Napisał voivod
Ale nie róbmy offtopic'ow.
ja nie mam gdzie wrzucac wyższych biegów.
Czesto setki nie przekraczam i kończy się na trójce albo klasyczny schemat w korku 2 i dwójka.
Pozdrawiam
Nie bede zakładał noweo wątku ale mam pytanie bo poczytałem troche o temp silnika to każdy pisze co innego. Czy w 1.8 ts tem w korku odrobinę przekraczająca 90 stpni a w jezdzie w pół drogi między 70 a 90 to powód do niepokoju???
Pozdrawiam
Nie wszystko OK. Po wymianie termostatu też tak mam.Napisał b.pawelek
Napisał marek1975
ja mam dokładnie tak samo![]()
![]()
to dobrze bo już się niepokoiłem ze coś się psuje
Pozdrawiam
Kurrrczaki, ja to mam chyba jakąś zimnolubną włoszkę, zasłoniłem dzisiaj połowę chłodnicy kartonem (nawet pomalowałem na czarno żeby nie był widoczny) i nadal mam temperaturę około 70 st. Zrobiłem 40 km z czego połowę po mieście i wskazówka nawet nie zbliżyła się do 90 stChyba dołożę jakiś pasek kartonu żeby więcej zasłonić.
w ogole widze po ilości postów że termostat to jedna z częsciej psujących się w alfie cżeści.
Pozdrawiam