Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: AR czy Facebook...?

Madzia M.
    Gość

Domyślnie

Hmm...jeśli chodzi o mnie,to cała ta fascynacja Facebook'iem to jakieś nieporozumienie. To jest tak jak z Naszą Klasą...90% osób posiadających tam konto zaprasza lub też przyjmuje zaproszenia od kont fikcyjnych,typu "miłośnicy piwa" itp, byle jak największa liczba pojawiła się przy odnośniku "twoi znajomi"... Nieważne, że 3/4 znajomych to fikcja. Tak samo jest z Facebook'iem...byle jak największa liczba osób odwiedziła profil. Gdzie się człowiek nie spojrzy,tam tylko Facebook i Facebook... przecież to ogłupieć od tego można Co do przekierowywania na swój profil za pomocą forum to sprawa dyskusyjna,bo z jednej strony uważam,że jak ktoś chce korzystać z Facebook'a,to niech wejdzie na Facebook'a a jak chce korzystać z forum, to niech korzysta z forum. Ale z drugiej strony co komu przeszkadza,że ktoś w poście zachęca do odwiedzenia swojego profilu na Facebook'u...? Jeżeli czytający nie jest zainteresowany,to przejdzie do następnego postu i tyle...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Madzia M. Zobacz post
    Hmm...jeśli chodzi o mnie,to cała ta fascynacja Facebook'iem to jakieś nieporozumienie. To jest tak jak z Naszą Klasą...90% osób posiadających tam konto zaprasza lub też przyjmuje zaproszenia od kont fikcyjnych,typu "miłośnicy piwa" itp, byle jak największa liczba pojawiła się przy odnośniku "twoi znajomi"... Nieważne, że 3/4 znajomych to fikcja. Tak samo jest z Facebook'iem...byle jak największa liczba osób odwiedziła profil. Gdzie się człowiek nie spojrzy,tam tylko Facebook i Facebook... przecież to ogłupieć od tego można Co do przekierowywania na swój profil za pomocą forum to sprawa dyskusyjna,bo z jednej strony uważam,że jak ktoś chce korzystać z Facebook'a,to niech wejdzie na Facebook'a a jak chce korzystać z forum, to niech korzysta z forum. Ale z drugiej strony co komu przeszkadza,że ktoś w poście zachęca do odwiedzenia swojego profilu na Facebook'u...? Jeżeli czytający nie jest zainteresowany,to przejdzie do następnego postu i tyle...
    Niestety dla niektórych facebook to jedyna okazja by zaistnieć w świecie, przynajmniej tym wirtualnym, poza tym jeśli nie jesteś trendy to jesteś nikim, a fejsbuk jest dzisiaj trendy. Tak jak dwa lata temu trendy była nasza klasa.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Romeo Avatar Jony88
    Mieszka w
    Hucisko-Leżajsk /Dungannon
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    Niestety dla niektórych facebook to jedyna okazja by zaistnieć w świecie, przynajmniej tym wirtualnym, poza tym jeśli nie jesteś trendy to jesteś nikim, a fejsbuk jest dzisiaj trendy. Tak jak dwa lata temu trendy była nasza klasa.
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    Są jeszcze na szczęście ludzie którzy omijają facebooka szerokim łukiem jak na przykład Ja

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał Jony88 Zobacz post
    Są jeszcze na szczęście ludzie którzy omijają facebooka szerokim łukiem jak na przykład Ja
    Ja się zarejestrowałem tylko dlatego, że musiałem sprawdzić pewną osobę...

Konto jest, bo jest... Jak przyjdzie mi Mail, że ktoś chce dołączyć do znajomych, to potwierdzam i tyle - jakoś mi ta stronka nie podchodzi...

Totalny chaos i debilne klikanie "Lubię to"

Pozdrowionka,

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Jony88 Zobacz post
    Podobnie jak ja. Nie mam nic do tych, którzy się tam logują, ale denerwuje mnie to, że gdziekolwiek się człowiek nie ruszy, to wszędzie jest Facebook. Niedługo będzie tak, że chcąc kupić świeże bułeczki w kiosku z pieczywem, trzeba będzie być zalogowanym. Na szczęście jak każda moda i ta kiedyś przeminie
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Użytkownik Pirat drogowy Avatar prodigyboy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    była 156 2.4 JTD z przesiadką na X5 , obecnie 156 1.9 SW

Domyślnie

Patrząc chociażby tutaj, na forum na nowe posty widac , że co poniektórzy sobie bez fb życia chyba nie wyobrażają . Z grzeczności nie mówię konkretnie .