Po przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P
Po przeczytaniu kilku stron, doszedłem do wniosku, że z lubelskiego to już nikt nikogo nie pozdrawia ;P
Ja pozdrawiałem i tutaj i na Ogólnym - Czy pozdra........... ale niestety żadnego odzewu..
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na blachach RDE 99H9 widzianej dziś w Borówkach u Lecha tym razem bez Pawła;P Heh...![]()
Jestem z Podkarpacia a pracuję w Biłgoraju na Lubelszczyźnie i muszę przyznać Tobie rację. Często mijam tam alfy ale wszystko bez entuzjazmu. Kilka tazy machnąłem i mignałem swiatłami to raz pan odruchowo zapinał pas bo myślał, że stoją a innym razem gdy pomachałem to Pani stuknęła się w głowę. Raz tylko machnałem gdzie gość odmachał w samym Biłgoraju. A były to Podkarpackie tablice.
Generalnie mało jest ludzi aktywnych ludzi z Lubelskiego na tym forum
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Pozdrowienia dla kierownika 156 (ciemno zielona? klubowe ramki) 1.8 ts, widzanej w uliczce kolo agory dzis okolo 12 w Zamosciu
Mignołem dlugimi ale watpie zeby bylo widac
![]()
Ja tam zawsze macham chyba że widzę w środku kierownika który na bank nie wie o co chodzi..![]()
Jechałem za i widziałem że ktoś siedział na tylnim siedzeniu i skutecznie zaslaniał głowa lusterko, no ale w takim wypadku nastepnym razem i tak pomacham!![]()