wazelina techniczna jest tania i wydajna, ale pozostawia syf na uszczelkach, lepszy jest silikon w spreju, tej zimy jeszcze mi nic nie przymarzłobo wszystko obficie spsikałem i nie pozostały żadne ślady po tym specyfiku
![]()
A ja dziś wymieniłem aku na nową Centrę Futura 60Ah 600A... Stara Centra standard miała ponad 4 lata i ledwo zipała, nawet po naładowaniu kręciła wolno... A teraz rozrusznik się cieszy i kręci szybciuuuuutko![]()
Oczywiście aku kupiłem w Mysłowicach za 262zł brutto, w Norauto w promocji 449zł![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Odkurzanko,plak,no i dwie ramki pod tablice
Kupiony kompletny rozrząd (bez wariatora, ponieważ poprzednik niedawno wymieniał) z pompą wody:
3 rolki, 2 paski, pompa wody -> 612zł
Niestety robota stoi![]()
Sprzedali mi pasek o ząb za długi i d***. Zamówiłem w innym miejscu drugi i ma być na jutro
Aaaaaaaaa w następny weekend olej + filtry![]()
Zabrałem na spotkanie z "koleżankami" na cyklicznym w Bielsku![]()
A ja miesiąc temu wymieniłem wahacze górne, dolne, łączniki stabilizatora, drążki, końcówki drążków, klocki przód oraz nowe opony zimowe Kleber kristalp HP. Tydzień temu wymienione zostały klocki i tarcze tył, linka hamulca ręcznego lewa, termostat, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy, filtr powietrza, łączniki stabilizatora tył i jeden drążek, tulejki zwrotnicy. A dzisiaj zafundowałem belli olej MOBIL 1 + filtr oleju MANN. Troszke pieniążków poszło ale lepiej dołożyć niż mieć potem niespodzianki. Tata dbał jak żył więc ja dokończe...
vpower zalany pod korek - troche ponad 400 zł![]()