Sądzę ze dopiero jak ją oddasz do mechanika do naprawy![]()
Kurcze jutro będę w Krakowie na uczelni i tak mnie korci żeby podskoczyc do Was na zlot poznac brac Alfisti z innego województwa;D dzis byłem na podkarpackim spocie noworocznym a jutro chetnie bym się u Was zjawił tylko nie wiem czy dam radę;/ Zajęcia mam do 18 itp:/
ja Bociek dzięki ,pozdrowiłaćh go i godoł że jutro i tak jeszcze do Ciebie i Robaka dryndnie na pożegnanie![]()
mogę podłączyć każdego ale mam czas do 18 bo moja kobieta pracuje na 3-stawach i jedziemy na WOŚP . I ostrzegam że jedyne auto jakie podłączałem jest moja alfa 156sw nie daje gwarancji że uda się z innymi , ale na zdrowy rozsądek powinno działać z wszystkimi . Także do jutra i zapraszam do czarnej 156 sw black edition
napisałbym jeszcze wiadomość do marcin_sc ale numer mam na innym telefonie ma ktoś kontakt do niego ??
Ostatnio edytowane przez czisi ; 09-01-2011 o 01:04
witojcieJo tyż raczej byda - wreszcie, bo my sie dawno niy widzieli a bocian to juz chyba mniy zapomnioł tak samo jak to jak mój cyferblat wyglondo
Najprawdopodobniej z marshallem przyjadymy. Dbom o wos, bo ponoc mu jeszcze jakaś kwaretka albo połówka z wesela łostała
![]()
no zapowiada sie ze moze i ja sie pojawiejak niezabladze;pp