Albo druga opcja...
Przypadkowo natknąłem się na kilka samochodów, które zagłuszają ciszę. Są to niezwykle szybkie samochody i do tego celu sugerowałbym zastosowanie wydajnych i szybkich radiowozów marki Alfa Romeo 159 1750 TBI w kolorze srebrnym, jeśli macie to wolałbym SW.
Dobra już wysyłam
No to czekamy![]()
pomysł kozacki ale mało prawdopodobny do zrealizowania
![]()
Pomysł jest super. Musze porozmawiać z Prezesem Automobilklubu bo bez nich to nic takiego na 100% nie da się zrobić. Na dzisiaj jestem umówiony z Prezesem. Jak się zgodzi to postaram się coś załatwić. Ale nic nie obiecuje.
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 13-01-2011 o 14:06
Odezwij sie zaraz jak wrócisz co tam ugadałeś![]()
Można by też pomyśleć coś z lotniskiem, pas by się przydał, trzeba się zorietować co do kosztów pasa o ile jest taka możliwość
Właśnie wróciłem i jestem po rozmowie. Jest kilka pytań na które trzeba odpowiedzieć ( przynajmniej po części ) do poniedziałku. Wtedy na to spotkanie przyjedzie Prezes Automobilklubu. Ile dni ma być ten zlot ( 1 czy 2) ?? Gdzie robimy zlot ( jakiś plac, jakaś ulica itd) ?? Jeżeli ulica to musi być zamknięta. Interesuje Was jakaś zręcznościówka?? Przejazd przez miasto Was interesuje?? Czy chcemy zrobić sobie zlot czy spotkanie?? I czy chcemy żeby to zrobić dla siebie czy dla innych ludzi rónież?? Odrazu pisze że rozmawiałem na temat lotniska...koszt z pasem startowym za godzine to ok 1000 zł. Więc cena spora. Ogólnie da się to wszystko załatwić ale trzeba to ustalić już na spocie poniedziałkowym ponieważ wszystkie pisma muszą być wysłane przynajmniej miesiąc wcześniej. Ale ten miesiąc to też umownie. Najlepiej ponad miesiąc ( max do 10 lutego ).