Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: zderzak przedni - zamiennik

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rolek
    Mieszka w
    Wyszków
    Auto
    była 156 SW 2.4 JTD powered by cinsoft.pl

Domyślnie

Cytat Napisał czesany Zobacz post
    Mea culpa !!!
    Nie tak to miało zabrzmieć.
    Czasem gdy na warsztat przywiózł nam facio uzywany zderzak i kazał coś z tym zrobic to uwierz mi, nóż w kieszeni się otwierał...
    Lepiej było zamiennik zrobic niż ten używany oryginał
    Spoko. Drogie zamienniki były jeszcze, jako takie, ale te tanie to gów.. kiedyś robiliśmy corse i klient uparł się na zamiennik i tak woził nam zderzaki bo dopiero jako tako pasował 6 zderzak każdy był za krótki na rogach.

Użytkownik Znawca Avatar czesany
    Mieszka w
    Maziarnia k. Niska, Momoty Górne
    Auto
    Była AR 156SW 1.8, jest 159 SW 1,9

Domyślnie

Cytat Napisał rolek Zobacz post
    Spoko. Drogie zamienniki były jeszcze, jako takie, ale te tanie to gów.. kiedyś robiliśmy corse i klient uparł się na zamiennik i tak woził nam zderzaki bo dopiero jako tako pasował 6 zderzak każdy był za krótki na rogach.

Hehehe
    Co nie zmienia faktu, że ja mam swoje zdanie a Ty masz swoje zadnie.
    Nie moge sobie przypomniec do jakiego auta gośc nam przywiózł kiedyś używkę ale...
    Od wewnatrz połowa zderzaka była zielona a druga połowa czerwona, połączona ze soba za pomocą pianki montazowej, starej tablicy rejestracyjnej i wkrętów. Z zewnatrz kolor był w miarę podobny do tego na aucie u właściciela. Po pytaniu dlaczego kupił to g... w necie,
    odpowiedział:
    -Tani był
    Ale Rozrabia
    156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
    Blue cosmo

Użytkownik Znawca Avatar r-sokol
    Mieszka w
    Puławy (Jaroszyn), woj. Lubelskie
    Auto
    AR 156 2.0TS '98 ecu: M1.5.5 żona, AR 33 1,7 16v P4 stoi i czeka na..., AR 156 2,5 V6 '02 ecu ME 3.

Domyślnie

Kolego!
    Jeśli naprawdę Cię nie pili to pilnuj zderzaków na Alledrogo aż kupisz dokładnie taki jak ten którego Ci brakuje.
    Ponieważ u mnie kasy permanentnie brak - a jak policzyłem cenę dwóch zderzaków używanych, klapy, przesyłki, lakieru i lakierowania, to mi szczena opadła, to pomyślałem że warto byłoby kupić te elementy w kolorze jak moje żeby ich nie trzeba było lakierować.
    Spisałem nr lakieru pilnowałem dzień w dzień alledrogo aż trafiłem na zderzak w kolorze identycznym jak mój w dobrej cenie (150zł). Telefon do gościa, zapytanie o nr koloru i stan zderzaka (czy nie odrapany, od spodu to chyba każdy jest otarty - ale od spodu nie widać - zresztą Twój za chwilę będzie taki sam), stan był dobry - przy okazji okazało się że gościu rozbiera na części całą alfę i jest również zderzak tylny i klapa - też w przystępnej cenie. Przy okazji dostałem w gratisie sonar do cofania który był w tylnym zderzaku. Wszystko za 600zł z transportem.
    Założyłem na samochód i nawet odcień się nie różni - normalnie jakby od mojego samochodu...
    Okazje się trafiają - tylko trzeba czasu.
    Spróbuj poszukać zderzaka w swoim kolorze - a nóż trafisz dokładnie w odcień i parę setek w kieszeni z lakierowania zostanie...
    Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl

Użytkownik Pirat drogowy Avatar babus11
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    159 JTDm 150KM

Domyślnie

ja kupilem ten zderzak w aukcji ponizej bo nie moglem znalezc orginalnego w kolorze blu vela 400 do tego lakier + jakies tam utwardzacze, podklady za 80 zl i malowanie 200 razem wyszlo 440 zl wszystko. zalozylem i jest okej nie bylo zadnych problemow

PS: widze ze nie tylko mnie sarny lubia

http://allegro.pl/alfa-romeo-156-97-...381962483.html