Dlatego, że liczę się z Waszą opinią założyłem ten temat- chcę właśnie delikatnych progów - z napisem 147 jak w linku. A nie jakichś turbo wrc made by chinatown ...wieśtjuningóff
Dlatego, że liczę się z Waszą opinią założyłem ten temat- chcę właśnie delikatnych progów - z napisem 147 jak w linku. A nie jakichś turbo wrc made by chinatown ...wieśtjuningóff
Jest Ok pomimo tak różnych komentarzy i polecam Ci chrom z emblematem 147 taką też posiadam.
To fakt ja je założyłem dla samej estetyki ale po upływie czasu zauważyłem że świetnie maskuje i chroni przed zarysowaniami
Jak to się mówi jeden lubi chrom inny róż, tyle gustów ile ludzi![]()
pozdrawiam
To może niech ktoś wrzuci kilka zdjęć jak to wygląda w konkretnej Alfie?Zależy jakie listwy się zastosuje, może zalecieć wsią, ale tez może być fajny efekt. Chyba szczególnie pasuje do czarnego lakieru?
Ja mam kolor perłowy Negro Fuoco - kupiłem te z emblematem - jak przyjdą założę i cyknę fotki.
Ostatnio edytowane przez Lucas83 ; 12-01-2011 o 20:55
Do mojego koloru - Alfa Rosso raczej nie pasują, ale z ciekawości będę śledził temat i czekam na zdjęcia![]()
Jak zakupiłem auto to miałem listwę na klapie (chyba od wersji po fl). Była lekko szlifowana końcach. Całkiem ładnie to wyglądało z ciemnym lakierem ale jak zmieniałem klapę to już jej nie zakładałem i usunąłem znaczki. Wolę goły tyłeczekTutaj masz foto w FL
http://www.forum.alfaholicy.org/show...6&postcount=22
zajrzyj tutajmoże spodobają Ci się...
B. ładnie wyglądają org. listwy progowe. Ja zdecydowałem się na te z stali szlachetnej ze wzgl na to że idą one na zewnątrz progu a nie w jego środku. Listwa chromowa na klapie, ma tylu zwolenników, co przeciwników...po waszej ingerencji zdecydowałem się jej nie zakładać by nie robić z belli "nowej Corsy"
Te pokrętła z linku wyżej wyglądają elegancko. I fakt listwa na klapie bagażnika zalatuje oplem.
Listwy przyszły dzisiaj - jutro montaż i fotki max po jutrze![]()