Mojego sprzęta też widziałeś, a ja na niego absolutnie nie narzekam chodzi jak kombajn :mrgreen: polecić mogę :wink:
Mojego sprzęta też widziałeś, a ja na niego absolutnie nie narzekam chodzi jak kombajn :mrgreen: polecić mogę :wink:
Wiec ja mam PowerBook To starsza odmiana MacBooka i jestem zadowolony mam system Mac OSX do tego modem GT Maxx i iPlusa. ogólnie MAC jest mniej awaryjny niż winda a zastępcze programy z windy zawsze można poszukać. jakieś pytania co maca do chętnie pomogę na tyle ile umiem 8)Napisał amigas
JA też jestem na miejsciu i dodatkowo od 8 lat windy nie używałemapowerbook to starsza odmiana macbook'a pro a nie macbooka ten zastąpił iBook'a chyba że masz PowerBook'a sprzed wprowadzenia titanium czyli przed 2000r
Mój PowerBook wersja Titanum :mrgreen: Nie zagłębiałem sie az tak, ale ogólnie nawet PowerBookai mogę z czystym sumieniem polecić i dodam ze istnieje możliwość by Mac OSX był po polsku . PozdrawiamNapisał amigas
Nie tylko istnieje możliwośc do Tigera 10.4 ale leopard 10.5 ma jako oficjalny język do wyboru w instalacji jako polski czyli koniec kombinacj z software upadate i wchodzeniaw dupe SAD'owi (polski reseller)
Jak laptopa to z technicznego pt. widzenia polecam z czystym sumieniem HP. Mam Paviliona dv6599ew panorama i innego ekranu nie wyobrażam sobie do pracy/filmów/gier etc. Problem jaki zauważyłem przy wide'dzie jest z przeglądaniem/edycją dokumentów czy stron bo oczywiście nie mieszczą się tak jak w 4:3 ale za to ilość miejsca po bokach ekranu jest bez porównania. Design, ilość wejść/wyjść, bluetooth/Wlan, HDMI i inne + GF 8400 + T7300 wystarcza prawie do wszystkiego (i praca i symulatory > FSIM X pomyka bez problemu).
Jeśli chodzi ci tylko o sieć to nie szedł bym w coś za kilka patoli tylko kupił używkę ACERA z WIFI pod XP i z głowy.
PawełQV
AR 164'91 QV
Ja też mam HP Compaq już rok i jak narazie bez żadnych problemów. Dobre też są Asusa. Kupując Lapa musisz sobie zadać pytanie do czego bedzie Ci służyć. Jeśli do gier to postaw na porządną kartę graficzną najlepiej GeForca bo na zintegrowanych co najwyżej SCAR`a :mrgreen: Jesli będzie to maszynka do oglądania filmów i prac biurowych to wybierz taki który ma zintegrowaną kartę (np Radeona) ale ma więcej ramu i lepszy procek, a także sporo wejść i czytników kart róznego rodzaju. Pozdro
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Hey Macieju. Z własnego doświadczenia zalecam w laptopach pamięci RAM tak ze 2GB. Laptop sie bedzie mniej pocił podcas wykonywania różnych czynności. Jako, że starych dobrych IBM już nie produkują, a Toshiba Tecra jest bardzo droga, warto zerknąć na IBM Lenovo
IBM Lenovo
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Nawiasem mowiac - jedyna Tosia nawiązująca do dawnej dobrej tradycji Toshiby. Reszta niestety to szajs nastawiony na masowa sprzedaz.Napisał Majkel
Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem laptopa,kupiłem IBM Lenovo R61e![]()
Teraz siedząc w Niemczech będę miał stały kontakt z rodzinką.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD