a mozemy pomyslec nad jakims srodkowym miejscem zach-pom? ja mam do szczecina 100 km, koszalinianie prawie 200...
a mozemy pomyslec nad jakims srodkowym miejscem zach-pom? ja mam do szczecina 100 km, koszalinianie prawie 200...
mi to wsio ryba
ale nie wiem co inni uzytkownicy??
można np pomyslec o parkingu przed parłówkiem - tam gdzie zawsze służba celna i policja stoi??![]()
lokalizacja chyba w miare ok![]()
Nio to może niech każdy zapoda jakąs propozycje?...
co gdize../;;;;;
Pozdrawiam
http://pl.youtube.com/watch?v=vmB-YMD446o tak mógłby wyglądać nasz spot![]()
nie moge tego ogladac.... :cry: niormalnie sie wzruszyłem... :roll:
Tutaj kolejny spocik..ale juz zz torem z prawdziwego zdazenia..
http://pl.youtube.com/watch?v=5kAEFgBHpwI&NR=1
Niestety w naszym rejonie króluja niemieckie auta więc nasze spoty nie beda takie wielkie jak innyc marek..
ale zawsze można próbowac i działac cos w kierunku powiększenia tego...
trza by ustalic wkońcu cos na temt spociku....
sądze że jednak trza bedzie opstawiac za chociwlem.. koledzy z dlszyc rejonów napewno nas nie zawioda i tez się pojawia.. :mrgreen:
wsumie ja tz ż tk blisko niemm..Tutti![]()
Pozdrowionk
propozycje jzu mieliscie - resko jest po srodku, parlowek mi jak najbardziej pasuje, bo mam kawalek, ale koszalinianie nie... a powinnismy tez o nich myslec, maja tam kilka alf i regularnie sie spotykaja![]()
Napisał pikero
Pięknie tam było, tyle włoszek w 1 miejscu...ahh poezja, aż tyle to nas niestety nie będzie, ale może kiedyś...rozmarzyłem się![]()
No to stawiamy na Chociwel ? co na to Koszalin ? i jaka wstępna data ?
to co z mojej strony: jak dacie mi ze dwa tygodnie to powinienem się wyrobić z moją bella więc ja i mój wujek 156 wpadniemy na pewno jest jeden problem pasuje mi tylko niedziela bo szkole mam w sobote caly czas teraz miejsce obojetnie jezeli chodiz o szcecin spotkamy sie gdzies i pojedziemy na kilka aut - piekna sprawa jak sie nei rozsypie to zabiore tez kolezke z ar 33 p4 ale to wsyztsko blizej terminu bede mial pewne zaraz wchodze na mape i szukam jakiegos dogodnego punktu do spotu
fajne miejsce tylko daleko od szcecina BAGICZ koło koszalina , kołobrzegu tam można by parówke upiec i poscigac się szukam dalej dla przykładu wrzucam mapkę ....
No z widoku zdjęcia to dobra lokalizacjaale sprawdziłem na mapie to ze Szczecina do Bagicza jest ok.140 km...ja mógłbym jechać tylko żeby nas było naprawdę dużo
to będzie po co jechać taki kawałek
![]()
pikero, dobrze to wyglada! wystarczy kilka opon i bedzie mozna posmigac... wezme ze soba pana wacka to Wam pokaze jak sie jezdzi, ale to nci pewnego, musze z nim pogadaczbierzcie kilka propozycji to zrobimy ankiete... nie da sie dogodzic wszystkim, ja wszedzie mam daleko, ale do bagicza chetnie pojade
Tylko mam pytanko... czemu czerwona linia to najlepsze miejsce? tam nie ma dwoch pentli? bo pierwsze co pomyslalem, ze mozemy jezdzic w kolko... cos z nawierzchnia nietak?