w radomiu stala jakos w wakcje to bylo napewno to byla taod 12 500 zaczynam ale rozwaze propozycje każda ewentualnie zamienie na jakas 147 jtd lub 166 jtd
w radomiu stala jakos w wakcje to bylo napewno to byla taod 12 500 zaczynam ale rozwaze propozycje każda ewentualnie zamienie na jakas 147 jtd lub 166 jtd
chyba nie chcesz sprzedawaćja na zdjęcia czekam już ponad tydzień, nie wiem jak inni;p
Po co czekasz . Fotki masz tutaj > http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._piotrasa.html
na 1szej stronie jakby co![]()
czekam bo chciałem więcej zdjęć wnętrza![]()
wnetrze jak kazde innemusze ino ja posparztc moja praca jako kierowca ciezaorwki nie pozwala mi zbytnio na spedzanie czasu w domu takze jutro ogarne cos w tym temacie po cykam jakies foto najlepiej to przyejchac ocenic bo zdjecie nie odda tego
nie będę jechał 300km tylko po to by zobaczyć że gdzieś skóra zadrapana ;] no chyba że zwracasz koszty przejazdu;p
no auto jest eksplatowane jesli np. nie kupisz auta bo gdzies skora odrapana to na allegro sa cale fotele do wyboru do koloru mnie by bardziej interesowal stan techniczny a nie to ze skora ma normalne slady eksploatacyjne
Mnie by bardziej zastanowilo gdyby skora w 10 letnim aucie byla bez zadrapan i w idealnym stanie... To tylko swiadczyloby o tym ze juz byla tak zjechana ze zostala albo wymieniona na nowa albo po prostu zregenerowana. Sorry za offtop.
narzeczona mowi ze po jej trupie heeklekot raczej
szkoda mi jej sprzedawac i caly czas kociol w glowie