witam mam pytanie czy półka do 147 z 2002r 3D jest taka sama jak w 5D ?? i jak z modelami po FL ???
witam mam pytanie czy półka do 147 z 2002r 3D jest taka sama jak w 5D ?? i jak z modelami po FL ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Czy znacie skuteczny sposob na wyczyszczenie tylnej półki bo mam już nieźle zafajdaną, a boję się że po kąpieli pod prysznicem zostaną zacieki?
Mój sprawdzony to gąbka +woda+proszek Kerchera w prop. ok 1gr na litr, gąbka musi być bardzo delikatna a w samym procesie nie należy półki przemoczyć.
Odp. Na pytanie przedmówcy - półki najprawdopodobniej różnią się kosmetycznie ponieważ FL ma nieco inną klapę. Sprawdzisz to w katalogach FIAT EPR po numerze części,
Polki nie roznia sie niczym ani w 2D i 3D ani po i przed liftem.
Czy ktos nie ma przypadkiem do sprzedania czarnej polki w ladnym stanie? Ja mam zniszczona troche...
właśnie kupiłem za 100 zł półkę w idealnym stanie czarna od gościa z Oławy 791775326 zadzwoń
OK, dzieki za kontakt, bede probowal
noi doszła półka i troszkę sie różni....
Jak to sie rozni?
wygląda jak by była za wąska, kiedy wcisnąłem ją w zatrzaski już był problem bo kolki są jakby za krótkie, no ale jakoś sie trzyma...
Hmm, ja kupilem sprzed liftu i wymiarami byla identyczna, tylko szukam innej, bo przyslali mi poobijana i na dodatek szara...