Wyślij mi foto dokładne na pasubio1@op.pl to Ci powiem co się da zrobić i za ile. Pozdrawiam.
Wyślij mi foto dokładne na pasubio1@op.pl to Ci powiem co się da zrobić i za ile. Pozdrawiam.
no to czas na mnie a właściwie nie na mnie tylko na moje zdjęcia, które przedstawią dokładność wykonania jaką oferuję kolega Łukasz (Belfer27)
na zdjęciach 1,2,3 gałka Aniuchy05 a na 4,5 Irasa natomiast na 6 są obie;P
fot.1
fot.2
fot.3
fot.4
fot.5
fot.6
![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 17-01-2011 o 01:19
te gałki wyglądają świetniejestem ciekaw jak wyglądała by ze 156...
![]()
Piękna robotaOd jakiegoś czasu poszukuję takiej używanej skórzanej gałki aby wysłać ją do obszycia(u mnie niestety plastik), ale słabo idą mi te poszukiwania
![]()
Może Belfer27 ma już gałki do 147 które mógłby obszyć na zasadzie wymiany?
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic
z tego co wiem to nie ma bo sam szuka takiej gałki jak Aniuchy![]()
Belfer sam szuka takiej gałki do swojej 146 TiNa allegro towar nieznany ale mam namiar do człowieka handlującego częściami do AR i kilka już od niego kupiłem. Teraz mają przywieźć jakieś 147 z GB i może się trafi taka z dekielkiem i oznaczeniem biegów. W razie pytań pisz na PW.
---------- Post dodany o godzinie 11:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:07 ----------
[QUOTE=mrutyna;474547]no to czas na mnie a właściwie nie na mnie tylko na moje zdjęcia, które przedstawią dokładność wykonania jaką oferuję kolega Łukasz (Belfer27)
na zdjęciach 1,2,3 gałka Aniuchy05 a na 4,5 Irasa natomiast na 6 są obie;P
QUOTE]
Jak znajdę chwilę to pokażę, jak się przed prezentowały dla porównania
Czas i zdjęcie się znalazły...:
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 17-01-2011 o 18:36
A kierownice do 156 masz może jakąś obszytą już?
Nie trzymam obszytych bo różne wersje obszycia ludzie chcą. Ostatnio np obszywałem koledze z forum z popielatą wstawką u dołu pod kolor skóry siedzeń.
Mam za to kilka używanych i w każdej chwili mogę obszyć na dowolny wzór i przesłać. Potem odsyłasz mi swoją i tak w kółko![]()
A ile by kosztowało obszycie tak jak na zdjęciu?
ja bardzo dziękuję za obszycie mojej gałki i gałki mojego taty (jakkolwiek to brzmi)
no i Marcinowi za zdjęciabtw. kiedy Ty je robiłeś?? te zdjęcia znaczy się??
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)