Napisał
marek230482
Tak, to taka wajcha. Na zdjeciu tez widac ze skora strasznie zdziadziala... Zadko zdaza sie zadbana. Na welurze nie widac tak (albo wcale) zuzycia. Skora - welur, wiesz jak podzielone sa zdania. Wybierz sam.
166 ze wzgledu na swoj "styl" miala w standardzie kaseciaka. To takie celowe retro i bzdura jest poglad ze wstawili to od biedy. Zmieniarke sie dokupywalo. Ale jest jedno ale. Byly bardzo czule na dziury i ludzie skarza sie ze czesto przeskakiwala albo z czasem miala problemy z czytaniem nagranych. Dlaczego o tym wspominam? Bo nie podlaczysz innej, tylko ten jeden jedyny oryginal wspolpracuje z ICS. Jak dotad nic poza loudlinkiem (~700zl) NIE BEDZIE DZIALAC w 166. Oryginaly zmieniarki na allegro wysoko stoja ale sa. Loudlink udaje zmieniare majac 6x999 utworow z karty SD. Jezeli chodzi o granie standartu to nie wiem jak gra bo ja mam DSP i jak dla mnie "szaraka muzycznego" jest wypas. Ci co sluchali i takiego audio i takiego w 166 twierdza ze roznica jest druzgoczaca z DSP i bez. Sprawdzisz sobie.
Telefon byl dla mnie bardzo wazny, chwale sobie i polecam.
Instrukcja ta z dzialu, obowiazkowa czytanka.
Jezeli chodzi o porownanie 156 i 166 to jest zupelnie inna klasa. Nie jechalem 156 V6 ale inna. Komfort w 156 jest duzo nizszy ale spoko, to nie przepasc. Jednak jadac 166 czuc ta limuzyne- plynie. Rowniez przestrzen w srodku jak i w bagazniku jest duzo wiecej w 166. Oczywiscie wyposazenie w 156 jest duzo gorsze. Nie ma elektryki foteli (podgrzewanie zadko), nie ma kompa, brak tempomatu, w kabinie jest glosniej. Ale koszty utrzymania bardzo podobne. W twoim wypadku plusem bedzie brak kompa pokladowego bo widze ze sie za tym nie zabijasz a za to wrzucisz do 156 dowolnego graja na CD. Musisz pojechac obydwoma i zobaczyc jakie odczucia. 156 lepsze zaciecie sportowe, lekka, zgrabna, prostrza. 166 dostojna "E" klasa, bogato wyposazona, cicha ale ociezala i ztonowana.