Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimęJa przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.
Akurat mam oponki na wykończeniu, chętnie je w Bagiczu dokończę bo i tak na zimówki trzeba zmienić, no chyba że będe testerem slików w zimęJa przystaję na każdą propozycję miejsca spotkania.
mniejsza z tym gdzie jezdzic..;Chodzi o to co bysmy się dogadali wkoncu i spotkli naprawde silna grupa..co by było co wspominac :mrgreen:
mi się podoba ten pomysł co zapodał pikero....
więc mozna nad tym dalej myslec..ale co by ktos nas stmtad nie pogonił..![]()
nio to co na to reszta i koszalin?..
Pozdrawiam
hehe ja pisalem o oponach, zeby porobic jeszcze jakies szykanki, zeby w kolko nie jezdzic.Napisał Silver156
Kuba spotkac sie - super, ale poszalec jest jeszcze bardziej super...
Co koszalinianie wiedza o tym miejscu?
wygooglowalem troche:
http://www.mapy.blink.pl/kolberg/gra...gicz01plan.jpg
http://dlapilota.pl/web/lot.php?item=3
odbywaja sie tam spoty golfow, strzelam ze to wlasnosc gminy czyli wlasnosc niczyja, tylko czy da sie tam robic cos innego niz palenie gumy?
ja tego nie wyznaczałem znalazłem to zdjecie gdzieś na necie i spodobało mi się tam niejeden zlot był vw itd spodobało mi się to dlatego wrzuciłem ale chciałbym wiedzieć coś więcej o tym miejscu dlatego czekam na koszalinianów żeby coś kolwiek powiedzieli co do wycieczki to na parę alf hmmmm poezja ... co do wyscigów na miejscu - super sprawa i tez myślałem o trasie dookoła, ale jest gdzie rozpalić grilka itd rzeczywiscie sobota byłaby najlepszym terminem na spotkanie posiedzieć tam do nocy później ognisko itd ja tylko musze KURDE ZROBIĆ AUTO heheh i nei wiem kiedy się wyrobie ale to odrębna sprawucha....Napisał Tuti
Własnie o to chodzi...
A sobota bez kitu była by najbardziej oki...bo w niedziele co niektórzy zapewne nie bed w stanie dotrzec na spota...co nie Rysiu ;p;p..
Pozdrawim
no najwyżej urwe się z zajęć na uczelni, klepie belle w tym tygodniu zostawiam letnie laczki i możemy pośmigac po lotnisku heheh tak grudzień jakośpoczątek co panowie a miejsce myśle ten bagicz niezgorsze prosze wszytkich zainteresowanych o wypowiedź co gdzie jak i którędy, dlaczego itd trzeba konkretnie postanowić i dopiąć celu
każdy weźmie jakieś stare opony na zarysowanie toru jazdy i pośmigamy sobie
Może 1 grudnia to jest akurat pierwsza sobota grudniano i jeśli nikt nie znajdzie bliższego miejsca Szczecinowi to jakoś przeżyję bo taki wyjazd ok. 140 km(czy może źle popatrzyłem???) x 2 + zabawa na torze i inne ;] to 1 bak może być mało
![]()
jak i którędy to musimy wyłonić lidera ze Szczecina żeby poprowadził ,
chętnie przyjmę na siebie "ciężar" lidera niech bóg widzi moją krzywdęNapisał Silver156
hehe
mysle, ze bak spokojnie Wam starczy... przeciez nie bedziemy robic 50 kolek![]()
no nie wiem
trza bedzie zatankowac za okolo 70zl :mrgreen:
wiec sie pisze 8)