Witam, no niestety, to nie bylem ja. Wprawdzie dzisiaj jezdzilem po miescie, ale akurat w innych rejonach. A moja srebrna faktycznie jest. Pozdrawiam![]()
Witam, no niestety, to nie bylem ja. Wprawdzie dzisiaj jezdzilem po miescie, ale akurat w innych rejonach. A moja srebrna faktycznie jest. Pozdrawiam![]()
witam no i jak panowie z tym spocikiem robimy coś?![]()
no możemy tylko żeby było paru chętnych![]()
noto czekamy na chętnych ja się piszę pozdro![]()
ja co jakis czas zaglądam na forum, jak zobacze ze jest jakiś termin to postaram sie jakoś czas zorganizowac zeby tez zajrzeć
[ale z tego co widze to prawdopodobnie bedzie jedyna 146]
Ja ostatnio nie bardzo mam wolny czas ale jak bedzie jakiś termin to zobaczę czy dam rade![]()
Panowie no zbierać się zbieraćzeby było nas trochę więcej niż dwóch
![]()
no ,coś licho nam to idzieale poczekamy zobaczymy
a ja ze swojej strony z Płocka polece mechaników dziś odebrałem swoją alfe rozrząd, bendiks rozrusznika robota na pół dnia mają obok swój sklep także polecam tam na przeciwko taygera za dawnym Polomarketem obok szkoły w tej uliczce wjazd od królewickiej Stacja Diagnostyczna.
Tylko że mam problem z ABS ale nie mogli się uporać czujniki ok nie wiedzą co może być przyczyną
Może ktoś wie gdzie w płocku ma ktoś pojęcie co może sie dziać ?
Ostatnio edytowane przez HuskyDogs ; 26-01-2011 o 23:01
Heh, ja kiedyś byłem w tym sklepie bo chciałem "gumę" osłonę na przegób to nie mielia co do tego ABS-u to nie wiem czy się tym zajmują tam ale przy ulicy Targowej, za rynkiem w lewo, tam gdzie jest nowa myjnia bezdotykowa jest dobry mechanik. Może tam podjedzi się dowiedz.