Jagiel to sie nie tyczyłoz grubsza do ciebie tylko ogólnie,bo jak widac jak duzy zlot to zawsze blizej południa, jak widac nie wszyscy sie pojawiaja bo przekracza to ich mozliwosci, tak jak np moje miedzy innymi...dlatego prosiłbym o organizowanie tego z korzycia dla wszystkic,chodzi oodległosc
ale o czym Ty wogóle piszesz kolego. jak by były robione tylko pod siebie to nie było by wogóle tej dyskusji. sam doskonale wiesz jak sledzisz watek ogólnoposlksiego, ze propozycje sa różne!! ja mieszkając pod wrockiem byłem przeciwko organizowaniu zlotu tak defacto 40km odemnie od domu. niewiem czego ty oczekujesz ale niestety torów w polsce nie mamy na pęczki i trzeba czasem gdzies dojechac...czy bedziesz czy nie to twoja sprawa ale nie atakuj innych ze są stronniczy i wygodni!! jedno co jeszcze mnie denerwuje to zwrot "śmieszne zloty"...skoro takie śmieszne to po co wogóle o nich czytasz, jak cos sie komus nie podoba to niech nie kwasi nastroju innym. zrób alternatywne spotkanie na jakims placu u ciebie pod domem to będziesz zadowolony powodzenia.
pijesz kolego do mnie? bede sie kwasił kiedy bedzie mi sie podobalo, tak sie napalacie na te zloty , a czy zlot opiera sie tylko na torze? nie, zlot to zjazd forumowiczów, wspólne spotkanie, a nie pokaz ociezałych aut na torze i smiesznych umiejetnosci co nie których włascicieli...moze i ty nie byłes za wrockiem, tak dla info robimy sobie czesto spoty w okolicy i jestem z nich bardzo zadowolony...
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 22-01-2011 o 17:40
Może tutaj:
Też w tor w Czechach, ale 1000zł taniej i bliżej.
Tak zlot 2010 we wrocku opierał się tylko na torze. Co niektórzy zlali się w gacie z podniecenia (ja też) bo pośmigali sobie po torze we wrocku po czym wszyscy rozjechali się do domów. Nie było wspólnego spotkania ,ogniska i tym podobnych zabaw.
Oczywiście że zlot to nie tylko tor ale większość userów uznała że tor w tamtym roku był najlepszą częścią zlotu,nawet Ci którzy nie jeździli w większości byli zadowoleni. Chłopaki z Białego stoku zapieprzali tyle kilosów i poczytaj czy coś marudzili? Nie da się wszystkim dogodzić.Przecież nikt Ci nie każe jeździć z tymi wszystkimi fajtłapami ociężałymi alfami skoro jesteś "miszcz kierownicy" a organizatorzy dwoją się i troją żeby było jak najtaniej w kwestii noclegów i innych atrakcji.Wiadomo że jak zlot potrwa dwa lub trzy dni to poimprezujemy grubo a im więcej atrakcji (czytaj tor) tym lepiej niech każdy wybiera to co lubi.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Mógłbyś jak byś płacił za te atrakcje ciężkie pieniądze a organizatorzy czerpali z tego tytułu korzyści. Kultura nakazuje abyś coś zaproponował, pomógł, a najlepiej sam to zorganizował. Będziesz miał najbliżej, wszystkich karnie posadzisz przy ognisku i cały splendor spłynie na Ciebie. A tu same "roszczenia", kiepscy kierowcy w kiepskich samochodach i daleko.
Ja dziękuję z góry organizatorom że w ogóle im się chce, jak czas pozwoli to będę gdziekolwiek, nawet w Czechach (wygląda zachęcająco) w końcu to impreza samochodowa więc tor to największa atrakcja.
P.S może jakiś krater na księżycu, wszystkim będzie jednakowo daleko? I auta ociężałe nie będą? Funduję wszystkim filtr powietrza (pył tam okrutny)![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
ale szukacie dziury w całym, tez jestem bardzo wdzieczny organizatorom przede wszystkim za to ze im sie wogóle chce to organizowac...trzeba miec na to duzo checi i nerwów, ale tak jak pisałem wczesniej powinno to byc robione bardziej centralnie...