a czemu nie lotnisko w Sniatowie?
a... i nie zapomnijcie wziac łopat do odsnierzania ;]
a czemu nie lotnisko w Sniatowie?
a... i nie zapomnijcie wziac łopat do odsnierzania ;]
Lepiej co by nie padał snieg,,io chyb że bedzie mruz...bo tak to sie niunia mi pobrudzi :mrgreen:
Ja niewiem czemu nie śniatowo....
Jakos przyj sie ten Bagicz..![]()
trza ostatcznie juz sie dogadac...co by można było znajomych poinformowc którzy nie są zalogowani na forum o tym spocie..i powysyłac zaproszonka do tych co rzadko bywają na forum :mrgreen: tak jak to ostatnio robiłem...![]()
Pozdrawiam
-duda-, na sniatowie to co najwyzej slalom mozna zrobic, a w bagiczu sa kolka, wystarczy kilka opon i bedzie kilka szykanek... kto zabierze stoper?![]()
bagicz wymiatajuż dzisiaj zabrałem się za klepanie niuni jadę na letnich laczkach nie będe jej tam oszczędzał ona o tym wie
stoper się załatwi heheheh już nei mogę się doczekać ale będzie kupa jak nie zdąże z robotą... ale damy rade panowie
macie mape: http://miejsca.net/places/show/101/S..._k._Kolobrzegu
po kliknieciu na minus zobaczycie szczecin
ja jade w przejsciowkach, wiec nie bedziesz sam
przydalo by sie wziac lopate jakby sie ktos zakopal... chyba ze bedziemy szukac w polu galazek zeby podkladac![]()
no spoko fajan droga jeździłem tamtędy do mielna przez goleniów bedziemy śmigać więc ufty zabierzemy cię ze sobą - mam nadzieję że wszystko się uda ... ale będzie fun
hehe nie przesadzaj raz mozesz ja pobrudzic - dla dobra wszystkich ;DNapisał KUBAS
Mi sie wydaje ze juz jest dogadane , data, miejsce i co bedziemy tam robicNapisał KUBAS
jeszcze tylko indywidualnie grupa Ze Szczecina i innych miast musi sie podogadywac co do wyjazdu w grupach, Kubas jesli mozesz to w imieniu wszystkich Alfaholikow zapros innych fanow tej marki na NASZ SPOT !!
przy wyjezdzie z kolobrzegu (patrzac od strony dziwnowka, pobierowa, rewala) jest stacja shell i biedronka :mrgreen: wiec jak chcecie cos na miejscu zjesc to mysle, ze powinnismy sie najpierw tam spotkac i kupic co trzeba.22:28:19 eh69 (GG #1905011)
tzn chcemy robic cos wiecej niz palenie gumy i jazdy na cwiare... pobawic sie. poukladac opony zeby byly szykany i robic tam kolka na czas... tylko nei wiem czy to nie za duze bedzie
23:04:43 raven
no to tam jest wypas na takie zabawy
23:05:03 raven
jest 3 pas, teoretycznie zamkniety ale da sie wjechac, jest najszerszy i ma 2,2 km
23:06:56 raven
ale tam musi byc dosc sporo sniegu albo lód, bo sam pas nie jest zupełnie gładki
23:07:10 raven
troche trawka przebija i płyty sa nie idealnie równe
23:07:18 raven
ale jest gites generalnie
23:09:00 raven
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=5...&t=k&z=14&om=1
23:09:02 raven
widzisz
23:09:12 raven
ten pas równoległy do linii brzegowej
23:09:16 raven
jest odgrodzony
23:09:12 eh69 (GG #1905011)
hm
23:09:14 eh69 (GG #1905011)
a tamta 8?
23:09:19 eh69 (GG #1905011)
da sie po niej jezdzic?
23:09:23 eh69 (GG #1905011)
jak po kolku?
2311 raven
nom
2337 raven
ale tylko jedna strona jest luzna i szeroka jak 2 pasmowa droga
Niewazne gdzie...niewazne czy zimno czy tez upal....jestesmy z Wami...
piszemy sie na to....mam nadzieje ze grillika jakiegos urobimy... :mrgreen: :mrgreen:
jesli sie uda to bedzie pamietna data :!: :!: :!:
tak jeżeli się uda bedzie pięknie i pokażemy ze my tu w zachodniopomorskim tez stanowimy silna grupę