poniekąd o tym pisałem wcześniej i jeszcze trzeba zainwestować w lepsze klocki jedyny plus może to ładniej wyglądac
poniekąd o tym pisałem wcześniej i jeszcze trzeba zainwestować w lepsze klocki jedyny plus może to ładniej wyglądac
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
Klocki TRW z nacinanymi Brembo dadzą radę....mój ojciec pracuje w technologii tejże firmy, więc w kwestii tarcz wiem co mówię![]()
ja zakupilem zestaw przod i tyl z TRW i jestem jak najbardziej zadowolony, hamuja bardzo skutecznie, nie piszcza, nie mialem tez problemow z przegrzewaniem sie . widze ze forumowicze ubóstwiają firme Brembo..
niestety nie wiem czy wiecie ale dostepne w Polsce robione sa ze starych zeliwnych grzejnikow, mozecie sie smiac albo i nie, jakis czas temu wybieralem do drugiego samochodu tarcze z polki wyzzszej chcialem Brembo bo oczywiscie legendarna firma, ale sprzedawca odradzil mi ze wzgledu na niska zywotnosc poprzedzajac tym co wyzej pisalem, polecono mi tarcze EBC i tak tez sie stalo . EBC TurboGroove i klocki EBC GreenStuff dla kogos kto chce miec "sportowe" hamulce w Belli![]()
Zgadza się, Brembo jakiś czas temu borykało się z niską jakością mieszanki żeliwnej używanej do produkcji kilku typów tarcz - problem zażegnano.