witam wszystkich! mam takie pytanie: czy do alfy 155 2.0 8v pasuje silnik 1.8 8v?? prosze o wypowiedzi.... ponieważ chce wymienić ten silnik a nie wiem czy wogóle opłaca sie po niego jechać...
witam wszystkich! mam takie pytanie: czy do alfy 155 2.0 8v pasuje silnik 1.8 8v?? prosze o wypowiedzi.... ponieważ chce wymienić ten silnik a nie wiem czy wogóle opłaca sie po niego jechać...
Pasuje nie wiem do końca jak to jest ze skrzynią ale wydaje mi się że chyba też będzie pasować
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Kiedys ktoś mi mówił że skrzynia jest inna.
kurcze bardzo bym prosił o pewną odpowiedz. bo ja musze jechac po ten silnik z warszawy do częstochowy i nie chciałbym aby sie okazało że ten silnik nie pasuje... to byłby juz okropny zonk! z resztą już kilka kłopotów miałem... czekam na odp
kurcze bardzo bym prosił o pewną odpowiedz. bo ja musze jechac po ten silnik z warszawy do częstochowy i nie chciałbym aby sie okazało że ten silnik nie pasuje... to byłby juz okropny zonk! z resztą już kilka kłopotów miałem... czekam na odp
Jak chodzi o skrzynie to mam na zbyciu. Kupiłem ale się okazało że bez potrzeby (pasuje do 1,8 8V)
Możesz spokojnie po ten silniczek jechać, będzie pasował na pewno. Co do skrzyni biegów, przełożenie główne najprawdopodobniej jest inne, ale to w niczym nie przeszkadza. Malitek, ile będziesz płacił za ten silnik, mam taki na zbyciu (tzn. 1.8 8v) i zastanawiam się ile wołać za niego??
Tak na marginesie, czy ma ktoś dane przełożeń skrzyń biegów dla Alfy 155, nigdzie nie mogę tego znaleźć??
A tak czysto teoretycznie, to za ile byś sprzedawał?Jak chodzi o skrzynie to mam na zbyciu. Kupiłem ale się okazało że bez potrzeby (pasuje do 1,8 8V)
Na allegro od 400 do 500 więc jeśli otrzymam 350 to będzie dobra cena dla obu stron i tak właśnie ją wyceniam
gość mi krzyknął za silnik 1500 zł. ale podobno ma bardzo bardzo bardzooo mały przelot. dzwoniłem w inne miejsca to cena była w granicach 800 do 1200 zł.